“Wij hebben een akkoord bereikt met Arsenal voor de transfer van Mohamed Elneny”


alinaibi
Ali Naibi, sportief directeur van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de transfer van Mohamed Elneny.
“Wij hebben een akkoord bereikt met Arsenal voor de transfer van Mohamed Elneny. Mocht de speler door de medische keuring komen, zal hij dit seizoen op huurbasis bij ons spelen. Hij heeft in de afgelopen 3,5 jaar bij Arsenal in de Premier League meer dan 100 wedstrijden gespeeld. Ook heeft hij 75 CAPS. Na het vertrek van Gary Medel zochten wij een ervaren speler voor die positie. Met de transfer van Mohamed Elneny hebben wij een belangrijke speler binnengehaald. Ik ben er echt zeker van dat hij een grote toegevoegde waarde zal hebben.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen