Transferupdate: Mohamed Elneny naar Beşiktaş


mohamedelneny
Beşiktaş is nog altijd op zoek naar een defensieve middenvelder.
Volgens Ortacizgi.com is Beşiktaş met Arsenal in gesprek om Mohamed Elneny te huren. Als de transfer doorgaat, zal Beşiktaş de volledige jaarsalaris (2,6 miljoen pond) van Mohamed Elneny betalen. De gesprekken voor Mohamed Elneny verlopen volgens het bericht goed. Naast Beşiktaş wil Bordeaux de 27-jarige Mohamed Elneny ook vastleggen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6

Elneny verdient 2,6 miljoen pond (omgerekend ongeveer 2,8 miljoen euro) bruto. Dat komt op ongeveer 1,5/1,6 miljoen euro neer als je netto berekent. In Turkije is er bijna geen belasting, dus zal hij bij ons maximaal 1,7-1,9 miljoen euro verdienen van wat ik heb begrepen.

Elneny, geen verkeerde speler. Is van Basel naar Arsenal gegaan destijds, grote stap. De Turkse competitie voldoet meer aan zijn kwaliteiten, om zich te laten zien. Ik keur een transfer van Elneny niet af in ieder geval.


+: 3372
-: 10
R: 9180
Level 5

Ik heb liever Lemina omdat die voetballend beter is maar Elneny is natuurlijk ook geen verkeerde..

Strijder op het middenveld maar ook goed aan de bal+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6

Iedereen heeft liever Lemina, maar we moeten realistisch blijven.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Hoe gaat bjk dit betalen O jee binnen 3 maanden failliet Amk


+: 1
-: 0
R: 11
Nieuw

Hoe gaat Beşiktaş het betalen? Er zijn veel spelers weg met een abnormaal hoog loon. Ze kopen ook geen domme spelers, buiten dat Elneny is gehuurd (vind ik persoonlijk niet goed).

Het is niet dat een speler weggaat en de prijs wat ervoor betaald wordt vrijkomt. Ze kunnen perfect in tegenstelling tot hun loon uitbetalen van weggaande spelers deze nieuwe spelers vergoeden en ook betalen. Geen zorgen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen