Beşiktaş wil Mario Lemina, Thiago Maia of 2 andere voetballers vastleggen


mariolemina
Beşiktaş wil hoe dan ook zich in de transferperiode versterken met een defensieve middenvelder.
Atiba gaat bijna met pensioen en er is een kans dat hij dit seizoen veel minder speeltijd zal krijgen. Abdullah Avçi wil op die positie zeker een voetballer hebben die bij zijn systeem past. Volgens Firat Günayer heeft Beşiktaş hiernaast nog 2 voetballers op het oog op die positie.Welke dit zijn, heeft hij niet bekendgemaakt.

Mario Lemina is een 25-jarige defensieve middenvelder die tot medio 2022 een contract heeft bij Southampton. Zijn waarde wordt geschat op 15 miljoen euro.

Thiago Maia is een 22-jarige defensieve middenvelder die tot medio 2022 een contract heeft bij LOSC Lille. Zijn waarde wordt geschat op 4 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 18426
-: 0
R: 21144
Level 6
+3

Lemina is een hele moeilijke transfer, echt moeilijk. Maia is niet slecht, natuurlijk niet zo goed als Lemina, maar kan ons zeker van het nodige voorzien. Hij is ook pas 22. Zo snel mogelijk de nieuwe defensieve middenvelder halen, er is weinig tijd over.


+: 298
-: 0
R: 877
Level 4

BJK moet eens realiseren dat ze niet te veel geld moeten spenderen. Het team wordt er erg bejaard... Ze moeten goedkoperen en jongere spelers binden.+: 219
-: 0
R: 1034
Level 5
+2

Maar we hebben tot nu toe ook alleen maar jonge spelers gekocht. We staan min 15 mill. Ik maak me ook wel een beetje zorgen want normaal halen we ook niet zoveel spelers in een keer.


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5
+3

Atiba moet vervangen worden, Quaresma gaat weg en we hebben 2 jonge vervangers gehaald op de vleugels, Gokhan Gunul is oud maar we hebben net Douglas gehaald, Burak Yilmaz is oud maar we hebben met Guven al een jongere vervanger, Medel gaat waarschijnlijk weg en we hebben Dorukhan, Caner heeft ook een betere en jongere vervanger.

We hebben dan alleen Lens nog over, dus over welke bejaarde team heb je het eigenlijk over?


+: 18426
-: 0
R: 21144
Level 6
+2

Ben jij in 2017 blijven hangen of..?

Transfers tot op heden:

- Boyd (24)
- Douglas (29)
- Ruiz (30)
- Rebocho (24)
- Nkoudou (24)
(- Ljajic (27))

36-jarige Quaresma gaat vertrekken, 35-jarige Tolga is vertrokken, 33-jarige Adriano is vertrokken, 32-jarige Medel gaat vertrekken.


+: 3258
-: 0
R: 5182
Level 5
+2

Tarik moet eens realiseren dat Besiktas de enige van de "grote" 3 is die zich niet aan de strengere FFP regels hoedt te houden sinds dit jaar.

Wij maakten de afgelopen jaren miljoenen winst zonder veel uit te geven, terwijl fener en gala verlies maakten. Maak je eerder daar zorgen om.+: 219
-: 0
R: 1034
Level 5
+1

Ik herinner me Lemina nog heel goed toen hij bij Juve speelde. Hij is een hele goede box 2 box speler. Technisch, behendig alleen defensief vond ik hem wel mee vallen. Maar misschien heeft hij zich kunnen ontwikkelen bij Southhampton. Ik hoop dat ze voor Lemina gaan.


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5
+2

Lemina zou ideaa zijn want die kan naast verdedigen ook opkomend spelen en is goed in de passing. Tam istedigimiz oyuncu en weer een jonge speller..

We zijn goed bezig

En dit terwijl Gs en Fener alleen maar oudere spelers haalt..


+: 26
-: 0
R: 168
Level 3

Dit jaar hebben we goede transfers gedaan nu nog een tweezijdig atiba vervanger en klaar
Spits is risico wegens ffp regels burak guven vasthouden
Wat gs ffpregels nu heeft zal fb volgend jaar meemaken
Ik heb heb zo'n gevoel alsof fb kampioen wordt
Het is verstandig om nog 1 middenvelder te huren
Boyd ruiz reboco Douglas zijn doelgerichte aankopen
Medel Q7 uit de hand doen liefst Q7 een eerbetoon geven
Comeonmidfielde r


+: 19
-: 0
R: 79
Level 2
+2

Besiktas is goed bezig met transfers, halen veel jonge spelers in tegenstelling tot Gala en Fener.+: 3111
-: 0
R: 5237
Level 5

Een kwaliteitsvolle nummer 6 is gewoon noodzakelijk. Zonder een goede nummer 6 zal je met de huidige middenveld tegen elke fysiek sterke en druk zettende ploeg verliezen. Een spits zie ik zelfs niet als prioriteit. Je heb altijd nog Guven als back-up, enkel als we nog budget over hebben kunnen we eventueel nog een spits halen.

Thiago Maia ken ik niet, maar Lemina zou echt ideaal zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen