Kevin N'Koudou: “Ik had echt niet zo goed verwacht”


nkoudoubjk1
Kevin N'Koudou, de kersverse sterspeler van Beşiktaş heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Göztepe de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb na twee dagen in Istanbul deze atmosfeer beleefd. Iedereen heeft mij goed verwelkomd bij Beşiktaş. Ze hadden met onze supporters verteld, maar ik had echt niet zo goed verwacht. Vandaag heb ik een goede basis gelegd en dat wil ik elke week verbeteren. Wij hebben de nederlaag van afgelopen week goed gemaakt. De supporters wouden mij heel graag en ik heb ze mijn tenue cadeau gegeven. Eind dit seizoen wil ik hun een beker cadeau geven.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 24
-: 0
R: 107
Level 3

Ulan fiko. Bu oyuncu elimizde patlarsa var ya...
Hij heeft wel een goed indruk achter gelaten. Maar goed, uit 1 wedstrijd tegen goztepe (met alle respect) ga ik nog geen conclusies trekken.


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5

Nou, ik heb genoeg gezien

Die jongen is niet alleen heel snel, maar is ook heel sterk aan de bal en met dribbels. Wat een verademing..

Als hij fit blijft gaan we daar nog heel veel plezier aan beleven en het mooie is dat hij pas 24 is en niet gehuurd is maar voor 4 jaar vastgelegd+: 72
-: 0
R: 256
Level 3
+1

Moet wel zeggen dat ik daar jaloers om ben om het feit dat hij gewoon jong en gekocht is, ik hoop dat dit jullie Onyekuru zal worden..


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5
+1

Wel een andere speler hoor

Veel beter aan de bal en meer een teamspeler dan Onyekuru, die wel meer scorend vermogen heeft..

Dit soort transfers wil ik bij mn club zien idd


+: 72
-: 0
R: 256
Level 3
+1

Ja Onyekuru was inderdaad egoïstisch, we zullen zien!


+: 0
-: 0
R: 13
Nieuw

hij heeft 0 goals in de afgelopen 4 jaar ... :yegen:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen