'Volkan Babacan dichtbij akkoord met Besiktas'


abab
Fikret Orman (voorzitter Besiktas) gaat binnenkort in gesprek met Göksel Gümüşdağ (voorzitter Başakşehir) voor de transfer van Volkan Babacan.

De Turkse doelman van het Turks voetbalelftal staat al maanden op de transferlijst van Besiktas en wil zelf ook heel graag naar de ploeg van trainer Abdullah Avci. Het wordt niet een moeilijke klus voor Besiktas, want Volkan Babacan zakte afgelopen jaren naar de tweede keus bij Basaksehir. Mert Gunok nam de taken over van de 31-jarige doelman.

Babacan heeft nog een contact tot medio 2021 bij Basaksehir en kost naar verluidt ruim 600.000 euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6
+3

Eerder dan een keeper hebben we een nummer 6 en daarna een LM nodig. Zonder een 6 mag je Ter Stegwn, De Gea of Oblak op doel hebben, je gaat alsnog zeer makkelijke tegendoelpunten ontvangen.


+: 60
-: 0
R: 175
Level 3

Hij kan een toegevoegde waarde hebben, maar ik blijf het zeggen, turkse clubs moeten echt gaan verjongen. We gaan als competitie zwaar achteruit met 30+ers bij topclubs..+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5
+1

Vind ik ook. Kijk eens naar de Belgische competitie. Brugge verkoopt een van hun bankzitters (Nakamba) zelfs voor 12 miljoen aan de PL. En wij zitten maar gratis restjes op te halen en onze overbodige spelers zelfs te betalen om te vertrekken.


+: 60
-: 0
R: 175
Level 3

@alex telles

Helaas zulle turkse clubs niet hiervan leren. Ipv al die geld die clubs krijgen moeten ze zich richten op een 5jaarplan. Iedereen denkt van,' als we maar dit seizoen overleven of winnen'. Na 5 of binnen 5 jaar zullen ze proeven van hun vruchten maar nee, persee een 30+er met een naam,bekenheid, clubgeschiedeni s etc aantrekken.


+: 10
-: 0
R: 50
Level 1

Ik vraag mij eigen 2 dingen af. En dat is waar al het geld is gebleven van Besiktas haar CL-inkomsten van een paar jaar terug. En de inkomsten van Cenk Tosun's transfer naar Everton.


+: 484
-: 10
R: 731
Level 4

Voetbal is een duurder zaak dan je denkt hoor, je betaalt per ster speler al zo'n € 2 mil per jaar, kom je al gelijk inclusief bank spelers uit op minimaal €20 mil aan salarissen per jaar en dan per transfer zo'n € 4 mil ofso, en van uitgaan dat je aantal jaren geen kampioen ben geworden.+: 3079
-: 10
R: 8548
Level 5

Ik zag Utku gisteren keepen, veelbelovend.

Babacan is natuurlijk een goede back up maar dan hoop ik dat ze Utku verhuren want die jongen heeft potentie en moet meer spelen


+: 219
-: 0
R: 1034
Level 5

Man, wat een wedstrijd gisteren en wat een vernedering zeg. Slechtste BJK van afgelopen jaren gezien gisteren. Ik wist dat we zouden verliezen want ik zat al te twijfelen over Avci's tactiek. Als je het mij vraagt is het gewoon heel saai om naar te kijken. Met Senol genoot ik elke wedstrijd ondanks dat hij ook veel domme beslissingen had. Utku keepte oke, de eerste doelpunt was de schuld van Medel die zijn mannetje moest dekken. Wat doet hij? Hij loopt mee met Vida en gaan samen op 1 man af. Zo loopt een speler weg en staat hij vrij. Wat een amateuristische fout was dat zeg. De afstand schoten kon je Utku ook niet kwalijk nemen, ook de fout van onze middfield.


+: 219
-: 0
R: 1034
Level 5

Verder, kan ik zeggen dat het team ook heel defensief aan het spelen was. Heel kort en niet heel wijd wat ik gewend was met Senol. We moeten zo snel mogelijk een LW halen en nog een middfielder.


+: 3079
-: 10
R: 8548
Level 5

Nee, de 1e goal was de schuld van Quaresma die zn man alleen laat en naar Emre Kilinc gaat terwijl Gokhan die al afdekt. Hierdoor kan de voorzet makkelijk gegeveb wordt en de inlopende speller is dan moeilijk af te dekken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen