'Besiktas aast op Sinan Bolat'


asino
Besiktas is nog altijd op zoek naar een extra keeper, zeker nu Lorius ­Karius geblesseerd is, en heeft nog altijd interesse in Sinan Bolat. De houding van de 30-jarige doelman blijft ongewijzigd.

De Turkse krant Sabah meldt dat Besiktas Sinan Bolat wil binnenhalen. Er zouden zelfs al onderhandelingen zijn gestart.

Sinan Bolat keepte vorig seizoen in de Jupiler Pro League een uitstekend seizoen en heeft bovendien nog maar een contract van één jaar. Voer genoeg voor een hele zomer aan transfergeruchten.

Onder andere Standard, de Spaanse clubs Leganes en Real Valladolid, Galatasaray en Besiktas vielen al te horen. De naam van die laatste club duikt nu dus opnieuw op.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Speelt sterk bij Antwerp maar die gaan hem echt niet goedkoop laten gaan.. Is goed met zn voeten waarschijnlijk wil Avci hem daarom, maar zal nooit onze 1e keeper worden.

Ik denk dat het Babacan wordt, ideale 2e keeper. Volgend jaar komt Fabri terug, die is voetballend helemaal top.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen