Besiktas en Basaksehir akkoord om transfer Volkan Babacan


avoomle
Beşiktaş heeft een akkoord bereikt met Medipol Başakşehir voor de transfer van Volkan Babacan.

Na de zware blessure van Loris Karius is Beşiktaş dringend op zoek naar een vervanger en zou Volkan Babacan als een geschikte kandidaat zien. De Turkse keeper past ook in het systeem van trainer Abdullah Avçi. De beide heren hebben vijf jaar met elkaar samengewerkt bij Basaksehir. De onderhandelingen zijn gaande, maar volgen laatste berichten heeft Besiktas een akkoord bereikt. 

De Turkse topclub gaat Basaksehir 500.000 euro transfersom betalen en de doelman mag een 2-jarige contract tekenen. Hij ontvangt salaris per gespeelde wedstrijd. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Albatros nerdesing hergele

Voortaan niet mijn bronnen in twijfel trekken


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Jij kwam Umut Meras bij Besiktas betrekken terwijl die al zo goed als zeker bij Le Havre is, dus dat ik je bron in twijfel trek is niet gek.

Dit met Babacan is niet rond, Avci wilt hem in ieder geval heel graag. Mert heeft Babacan niet voor niets spontaan laten banken vorig seizoen.

Muhammed Şengezer is een veel betere optie, een optie die Avci ook liever heeft. Als Babacan komt, schud ik geen nee, maar het is niet de eerste optie geweest in ieder geval. Bursa götlük yapmasa was Muhammed nu al de keeper van BJK.

Edit: nadat ik deze reactie geplaatst heb, heeft beINSPORTS ook een artikel geplaatst. Dit viel mij het meeste op:

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın kadroda görmek istediği Muhammed Şengezer konusunda görüşmeler devam ederken genç file bekçisi için Medipol Başakşehir'in de devrede olduğu öğrenildi. Turuncu-laciver tlilerin başarılı kalecisi Volkan Babacan'ın da siyah-beyazlıla rın radarına girdiği kaydedilirken, Avcı'nın tercihini 22 yaşındaki Muhammed'den yana kullandığı ifade edildi.

:-)+: 696
-: 0
R: 2355
Level 5

Muhammed Sengezer of Volkan Babacan, beide zijn tweede keeper waardig. Ze kunnen Karius scherp houden en goed invallen als hij niet beschikbaar is.


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Wat een verhaal

Konustukca batiyorsun Alba

Jij viel mij aan omdat je niks van Babacan had gehoord.

Je verhaal klopt ook niet want Besiktas wil niks of heel weinig betalen en heeft een keeper nodig met ervaring die er direct staat.

Babacan dus.

Die was 1e keeper van milli takim maar na een ruzie met Adebayor zijn ze beide gestraft. Mert deed het vervolgens zo goed dat Babacan z’n plek kwijt was, maar een ideale 2e keeper voor ons.

En Umut Meras naar Le Havre is nog steeds niet zeker, dus dat slaat ook nergens op.


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Umut Meras: Selamun Aleykum

transfermarkt.nl/.../...


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Ja pas officieel sinds vandaag dus wat is punt vogel+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Dat ik het al 3 dagen geleden heb gemeld. Albabatros’u dinle sen.


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Dat Le Guen hem naar Le Havre wilde halen wist ik ook hoor, senden mi duydum. Het was nog niet zeker..

Babacan zei ik vorige week en je zei nereden cikti dit dat..

Özür dile bakayim

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen