Officieel: Shinji Kagawa tekent een contract voor twee jaar


akawag
Shinji Kagawa pakt voor de tweede keer zijn koffers bij Borussia Dortmund. 

De 30-jarige middenvelder, vorig seizoen op huurbasis verbannen naar Besiktas, ondertekende een contract voor twee seizoenen bij Real Zaragoza. De Spaanse tweedeklasser hoeft slechts drie miljoen euro te betalen.

De dertigjarige aanvallende middenvelder uit Japan komt over van Borussia Dortmund, dat hem vorig seizoen al verhuurde aan Besiktas. De 97-voudig international van Japan speelde ook twee seizoenen voor Manchester United, maar was vooral succesvol in zijn eerste periode bij Borussia Dortmund.

Hij tekende bij Real Zaragoza een contract voor twee seizoenen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5

Oja hij was ook nog in onze lig he


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3
+1

Na 1 doelpunt in zijn eerste wedstrijd zou hij de super lig domineren volgens besiktas fangirls+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5
+5

Ja dat klopt, tot dat de sike praktijken van GS begon te komen en de ligue domineerde. NOT!

Kagawa was toch velen malen beter dan jullie Mocro mafia. Eigenlijk, niemand uit GS was beter, alleen Diagne dan met zijn 30 doelpunten. Meest assists: Visca, Ljajc, Quaresma. Beste verdigers; Niet GS. Beste keepers: ook geen GS. Best middevelders: ook geen GS. Maar WACHT! GS domineerde de hele vompetitie.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5
+2

Ik denk dat jij een kneus bent die werkelijk in een fantasierijke wereld leeft.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5
+3

Precies Toffifee

En dan huilen als we sommige Franse pannekoeken hier herinneren aan wat voor corrupt zootje het is


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Feghouli, Onyekuru, Ozan, Marcao, Luyindama en naar mijn mening ook Belhanda en Mariano behoorden zeker tot de beste spelers.

En weet je wat opvalt bij de eerste 5 namen? Ze speelden allemaal maar een half seizoen. Feghouli door Terim en Onyekuru door Garry ook.

Maar geloof jij maar blind in je statistieken. Behalve als het om Diagne gaat dan want dan zijn het opeens penalty's en is Burak vele malen beter.+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Eist Tuirseach,

Bro, luister!

Liverpool heeft de champions league gepakt en was ook tweede geindigd in de premier league. Spelers als Van Dijk, Mane en Salah zijn genomineerd voor in de beste elf van het jaar. Ook in de premier league zitten ze ook in de beste elf. Dit geldt voor alle competities. Maar hier in de Turkse competitie is alleen Diagne gekozen in de beste elf, maar dat is ook dankzij zijn prestatie bij Kasimpasa. De vraag is dus? Hoe kan GS dan toch kampioen zijn? Als zelfs niet meer dan 1 speler indrukwekende statestieken heeft berijkt? Als ik dit aan een neutrale persoon zou uitleggen, zou hij het ook niet snappen.


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Ten eerste, je praat alsof het een mirakel is. Er zijn veel en veel indrukwekkender e succesverhalen. Leicester City, Dnipro die de EL-finale haalt, EK winst van Griekenland etc. Je moet gewoon eerst accepteren dat het helemaal niet zo gek is. Laten we voor gemak zeggen dat de scheids bij Rize een fanatieke GSli is, er zijn nog steeds 33 andere weken waar we keihard gevochten hebben en soms ook genaaid zijn. Dat is voetbal.

Ten tweede. Voetbal is een teamsport. Onze ploeg moest het hebben van bepaalde connecties zoals Belhanda-Feghou li-Mariano of Fernando-Onyeku ru. Er waren ook jaren dat we het puur moesten doen met individuele acties van Sneijder en Bruma en niet eens in de top 3 kwamen. Tel hier nog bovenop dat we heel vaak andere namen kregen te zien. Van Linnes-Garry op links naar Nagatomo-Onyeku ru. Van Serdar-Ozan naar Marcao-Luyindam a. Van Eren naar Diagne. Feghouli mocht pas na de winter spelen. Fernando vaak afwezig. Heel normaal dat er niet echt veel uitblinkers lijken te zijn.

Ten derde, je hebt wel een punt. We waren niet altijd super dominant in ons spel. Maar als onze concurrentie opeens 10x achter elkaar verliest kunnen wij ook vrij weinig doen. Jullie spelers zitten tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar te slapen. Niemand was echt goed dit jaar, maar wij waren net ietsjes consistenter en haalde daardoor net genoeg punten. Simpel. Zo ongelooflijk is het niet.

Mijn advies is gewoon om verder te gaan met je leven. Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Jullie zijn psychologisch echt kapot gemaakt, laat dat niet ten koste gaan van dit jaar.


+: 688
-: 0
R: 1296
Level 5

Eist (vattier) bedankt dat je de tijd hebt genomen om je verhaal te vertellen, maar jullie geven nog steeds niet toe dat de wedstrijden GS-BJK en Rize-GS gekocht zijn? Die wedstrijden was het veel te duidelijk. De rest was wel gewoon eerlijk.


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3
+1

Gs - Bjk??????? Oh wacht we kochten jullie spelers om om te slapen op het veld..+: 246
-: 0
R: 382
Level 3

Leer je eigen onkunde toe te geven. Helpt je later in je leven.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen