Beşiktaş oefent tegen Panathinaikos


avci4
Beşiktaş speelt zaterdag 10 augustus een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos.
De wedstrijd wordt om 19:00 uur gespeeld in het İstanbul Atatürk Olimpiyat stadion. Volgens Ortacizgi.com zal trainer Abdullah Avçi veel speeltijd geven aan jonge voetballers. Spelers zoals Atiba, Burak Yılmaz en Karius zullen vanwege hun blessures een lange tijd uit de roulatie zijn.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5
+1

Goede kans om jonge spelers weer te zien spelen met al die blessures

Resultaat is niet belangrijk

Tot nu toe vielen mij Muhayer en Oguzhan Akgün het meeste op.


+: 164
-: 0
R: 286
Level 3
+2

"Resultaat is niet belangrijk". Dat zeg je alleen maar, omdat GS PAOK van de mat heeft gespeeld en 8.tas al 4/5 wedstrijden op rij niet scoort. Je begint je nu al in te dekken op eventuele commentaar. Dansöz gibi kivirip durma, Ajdar kilikli.+: 38
-: 0
R: 83
Level 2
+1

Ah hou je mond dicht. Toen Bjk kampioen werd met gomez sosa verloor Bjk ook veel oefen wedstrijden.

Panak speelde veel beter dan gala als het gaat om team voetbal en dreiging maar jullie wonnen en daar gaat het om, maar uiteindelijk zag je dat panak kon voetballen. Zij komen er wel..

Bjk heeft veel geblesseerde en jij zit hier te hijgen op een oefenwedstrijd.


+: 164
-: 0
R: 286
Level 3
+1

Niet iedereen kan tussen de regels door lezen, dus ik neem je bericht ook niet kwalijk. Mijn bericht is niet gericht op 8.tas; ik heb niks met die club, ik volg ze niet en het maakt me eerlijk gezegd niet uit hoe ze presteren (tenzij het om Europees voetbal / nationaal belang gaat).

Mijn bericht is puur gericht op die parasiet 8.tas1903karga (en zijn boevenbende) die deze website al enkele weken terroriseren. Verschillende mensen hebben hem al gevraagd om te kappen met het vervuilen van de website, alleen weigert hij met z'n vogelbrein te luisteren. Dit heeft ertoe geleid dat men op dezelfde wijze is gaan reageren naar hem, omdat de moderators weigeren in te grijpen.

Vuur moet je met vuur bestrijden; GS supporters zullen op deze parasiet (en zijn vriendjes) op deze wijze blijven reageren totdat hij inziet hoe irritant het is en stopt met het vervuilen van de website.


+: 276
-: 0
R: 501
Level 4

Als iedereen vuur met vuur bestrijd verbrand de hele wereld uiteindelijk Xcess. Ik verwacht niet dat hij stopt. Gewoon negeren.


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Hahah mij parasiet noemen en hier komen kwallen bij een reactie die niks met Gs te maken heeft..

Özlediniz galiba, kaşınmayın yine başlarım.

Dat jullie de kritiek op de corrupte gang van zaken in de Tr competitie en bekerfinale persoonlijk nemen is jullie probleem. Ik zeg wat ik zie en zal mijn walging niet onder stoelen en banken steken. En met mij vele anderen. Sommigen laten het gaan en vergeten, ik zal jullie er altijd aan herinneren.

Zeker als er hier paar nog stoer durven doen met die gestolen bekers en lopen uit te dagen.

Die Vrattier aka Eist doet hier schijnheilig maar hij was altijd al bezig met kwallen bij Bjk topics.+: 741
-: 0
R: 1392
Level 5

De woorden uit mijn mond genomen..

+1 bjk1903kartal


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3

Willen jullie diagne van ons? Misschien scoren jullie dan wel.


+: 741
-: 0
R: 1392
Level 5

ZeroThree, Diagne mag nog niet eens de veters van Burak strikken


+:
-:
R:
Nieuw

hahahahahh WOW 1x dat ik EENS ben met je LOL
ja diagne is waardeloos in de hoofd

ondanks zijn leeftijd en goals zou ik hem in 2 minuten ruilen met burak

:end: :end: :end:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen