Conceição lacht geruchten weg: 'Aboubakar gaat nergens heen'


abbub
Een vertrek van Aboubakar bij FC Porto in de zomer is uitgesloten. Dat benadrukte manager Sérgio Conceição nog maar eens tijdens een persconferentie.

Aboubakar is bij FC Porto zijn basisplaats al maanden kwijt vanwege een blessure, maar dat wil niet zeggen dat hij mag vertrekken. Besiktas, de oude club van de aanvaller, liet bij monde van voorzitter Fikret Orman al weten interesse te hebben. 'Als die mogelijkheid er zou zijn, zou ik heel blij zijn als we hem welkom kunnen heten', zei de voorzitter.

Orman kan echter stoppen met dromen. 'Hij gaat helemaal nergens heen', aldus Sérgio Conceição. 'Aboubakar is een zeer goede speler die enorm belangrijk is voor ons. Wij houden van hem en hij houdt van ons. Er zijn helemaal geen problemen. Hij blijft bij FC Porto,” aldus de trainer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5
+1

Abou heeft bijna een seizoen niet gespeeld door zijn knie, wij zijn geen revalidatiecent rum.

Als ie fit is is die tank natuurlijk altijd welkom maar ik heb zo een gevoel dat we Cenk gaan huren ook omdat we ook nog geld tegoed hebben van Everton

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen