Miguel Borja, Vincent Aboubakar of Yannick Bolasie naar Beşiktaş


aboubakar
Na de blessure van Burak Yılmaz is het bestuur van Beşiktaş begonnen met de zoektocht voor een nieuwe aanvaller.
Er worden de afgelopen dagen drie namen genoemd in de Turkse media. Verwacht wordt dat Miguel Borja, Vincent Aboubakar of Yannick Bolasie de nieuwe aanvaller van Beşiktaş gaat worden. De 26-jarige Miguel Borja werd al eerder aangeboden aan Beşiktaş, maar toen ging de transfer vanwege hoge kosten niet door. Vincent Aboubakar wil ook naar Turkije komen, maar FC Porto doet erg moeilijk om de aanvaller de laten gaan. Toch zijn de onderhandelingen gaande. Yannick Bolasie heeft nog een doorlopend contract tot medio 2021, maar Beşiktaş is bezig om hem voor 1 seizoen te huren. Gezien Cenk Tosun nog een jaartje in Engeland wil blijven, is er geen kans om de Turkse aanvaller voor een seizoen te huren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5
+1

Aboubakar all the way. Die man kan en in de spitsen positie uit de voeten maar ook op de vleugels. Is een killer voor de goal maar kan ook een speler makkelijk passeren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen