'Besiktas bereikt persoonlijk akkoord met Spaanse verdediger Ruiz'


aruiz
Besiktas hoopt zich op korte termijn te versterken met Victor Ruiz(30). De Spaanse verdediger zou persoonlijk al rond zijn met de club uit Istanbul.

Besiktas moet alleen de onderhandelingen met Villarreal nog af zien te ronden. Volgens de Turkse media komt Victor Ruiz morgen naar Istanbul voor medische keuring.

Verwacht wordt dat de verdediger een 3-jarige contract gaat tekenen bij Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+:
-:
R:
Nieuw
+2

goeie speler
knap bjk


+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Eerst zien, dan geloven.+: 74
-: 0
R: 308
Level 3

Linkspoot met een goede pass. Precies wat we zoeken. Hayirli olsun


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

zozo goeie speler


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Ze zijn misschien niet snel, maar tot nu toe zijn de transfers echt gerichte versterkingen.. en weer uit het niets terwijl er andere namen worden genoemd.

Deze jongen is een echt opbouwer, goede inspeelpass en heeft kwaliteit. En een linkspoot, precies wat Avci wilde.

Iedereen die Villarreal heeft zien spelen weet hoe ze daar spelen. Technisch, balbezit, positiespel..

Speelde ook niet voor niets voor clubs als Napoli en Valencia.

3 mil transfersom en 1,8 mil salaris is ook een goede deal.

Nu nog een linksback en linksbuiten, en ik denk ook dat we Cenk gaan huren.


+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6

Mooizo, eindelijk een linksbenige verdediger die ook nog eens kan opbouwen.

Als er nog ook afstand wordt gedaan van spelers zoals Roco en/of Mirin (liefst beide), Quaresma, Medel en nog een paar nietsnutten, kunnen we ook daar om blij worden.

Linksback, een 6 en als het kan nog een linksmidden, maar ik denk dat ze daarvoor een spits gaan halen die ook op links kan spelen (Cenk, Abou)+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Hahahah en die kapotte Lens noem je niet.. De grootste nietsnut

Ik verwacht niet dat Medel verkocht wordt.. Gelukkig niet, want die gast heeft tenminste een hoog niveau en dat hebben we nodig


+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6

Jij kijkt met poep in je ogen naar de wedstrijden, dat is inmiddels wel bekend. Met Medel ga je je kontje direct openen tegen GS haar middenveld. Adamlar Bakayoko’yu alacaklar bide. Seri-Bakayoko vs Medel die 100 gaten laat vallen.

Medel moet weg, zowel qua salaris als zijn spel is hij overbodig voor BJK. Mehmet Özcan van Eskisehirspor is een betere keuze.

En wat betreft Lens, die heb ik altijd nog liever dan Quaresma. Ik zag dat Quaresma weer rabona’s en aka’s probeerde tijdens de oefenwedstrijde n, lekker man! Daar gaan we kampioen mee worden.


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Hahahah en met Mehmet Ozcan ga je dat wel redden? Laat me niet lachen man.. Als ik met poep kijk kijk jij met diarree, heb je Lens zien spelen? Die jongen is gewoon op vakantie, strijkt 2 mil op en doet geen zak. Avci is hem nu al beu en laat hem amper spelen. Quaresma mag ook weg van mij, maar hij staat niet voor niks elke wedstrijd in de basis ook bij Avci, werkt weer keihard in het trainingskamp en is op en top prof.

Ik ga deze discussie niet weer beginnen met jou, maar tenzij we een hele goede centrale middenvelder halen is Medel gewoon de beste optie, Atiba is oud en Necip moet naar 3.lig. Medel werd juist keihard gemist uit bij Gs , zeker tegen 12 man.


+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6

Dorukhan is ook van daar gekomen, en die deed het heel het seizoen beter dan iedereen bij ons op zijn posities. Mehmet Özcan ken je niet, dus ga geen conclusie trekken. Inderdaad, deze discussie gaan we niet weer voeren, want ik heb jou honderd miljoen keer de zwakke punten van Medel uitgelegd die ons zo vaak de das om hebben gedaan.+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Ik ken m wel, benim memleket Eskisehir, en ik zie m graag komen.. Maar het ging om je vergelijking met Gs..

Medel is de laatste van dat groepje die van mij weg hoeft.. Die man is captain van Chili, adam Messi ye bile kafa tutuyor Fransizlardan mi korkacak.

Kijken wat we met het middenveld gaan doen, want dat is nog zoeken. Oguzhan is nog steeds te slap, Atiba oud, en Dorukhan gaat misschien weg. Muhayer maakt een goede indruk op mij, die gaat veel spelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen