Mocht Bolasie of Elyounoussi niet lukken, komt Konoplyanka naar Beşiktaş


bolasie
Beşiktaş heeft tevens een akkoord bereikt met Konoplyanka en Schalke 04, maar ook hij wordt gezien als een plan B.
De Turkse topclub wil eigenlijk Mohamed Elyounoussi huren van Southampton. Er is al een akkoord bereikt met de speler zelf, maar de onderhandelingen met de Engelse club zijn nog gaande. Beşiktaş heeft na de transfer van Cenk Tosun naar Everton, goede contacten opgebouwd met de Engelse club. Vrijdag heeft Beşiktaş een huurbod uitgebracht op Yannick Bolasie. De onderhandelingen zijn nog gaande. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Bolasie is een ramp, El Younoussi ken ik niet..

Konoplyanka beste optie denk ik


+: 1213
-: 10
R: 2344
Level 5

Bolasie was best goed bij Anderlecht hoor. En ik schat de Belgische competitie zeker niet lager in dan de Turkse. Die Elyounoussi wordt/werd als een groot talent gezien in Noorwegen vroeger, deed het ook goed bij Basel. Denk dat je blij mag zijn als 1 van die 3 komt en Fiko niet komt met Emre Kilinc ofzo.+: 74
-: 0
R: 308
Level 3

Bolasie is gewoon een type Babel hoor. Heeft het bij Anderlecht ook goed gedaan. Bolasie-Boyd zijn ook complementair aan elkaar. Heerlijke flanken zouden we hebben dan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen