Burak Yilmaz zes tot acht weken uit de roulatie


xeet
Besiktas kan zes tot acht weken geen beroep doen op Burak Yilmaz. De Turkse international liep afgelopen donderdag een voetblessure op in het oefenduel met Udinese.

Burak liep de kwetsuur op in het oefenduel met Udinese. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat hij een teenbreuk en dus flinke schade heeft opgelopen. Het herstel neemt naar verwachting anderhalve maand in beslag.

Burak Yilmaz mist de start van de competitie bij Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 1213
-: 10
R: 2344
Level 5
+4

Het oude Besiktas komt terug: :bz: economische crisis en een volle ziekenboeg, Feda zamani geri döndü beyler :by:


+: 231
-: 0
R: 644
Level 4
+4

Ik zal niet te vroeg juichen als ik jou was ;-)+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5
+1

Beter Feda dönemi dan Fetö donemi hahaha


Ik denk niet dat Alex Telles het verkeerd bedoelt, hij is normaal gesproken een van de weinige Gs li die hier geloofwaardig is..

Feda zamani geldt overigens meer voor Gs dan voor Besiktas aangezien zij verplicht zijn om te verkopen voor ze kopen, vandaar dat ze spelers als Sener, Adem en Jimmy oppikken en een miljoenensalari s geven.


+: 1213
-: 10
R: 2344
Level 5
+1

Die regeling trof jullie ook in 2016. Toen moesten jullie ook verkopen om te kopen, maar die tijd met CL, Talisca, Aboubakar etc kun je moeilijk Feda periode noemen. Jimmy is trouwens een nuttige speler en denk dat Adem en Sener eerder gehaald zijn door vriendjespoliti ek van Terim. We hebben toch ook mooi 5 miljoen kunnen neertellen voor Luyindama.

Ik doelde meer op 2012-2014, toen spelers als Necip en Pektemek vaste basiskrachten waren, jullie spelers aantrokken als Ramon Motta en Gökhan Suzen uit geldgebrek, en jullie ziekenboeg altijd vol zat.

Nu zie je toch ook gelijkenissen met toen, er zijn amper transfers, jullie ziekenboeg zit vol en jullie nemen een trainer aan die 10 klasses lager zit dan Senol Gunes.


+:
-:
R:
Nieuw

bjk oftewel fetotas heb meer feto leden dan GS
leuk geprobeerd 3e rangs clubje

:tok: :tok: :tok:


+: 276
-: 0
R: 1167
Level 5

Ik verwacht niet veel van ons dit jaar. Avci is nog aan het experimenteren voor dat hij een sterk team kan bouwen. Avci gaat ook enorm veel druk krijgen van de media, fans en de zogenaamde experts. Kijk maar naar Senol. Die man lijkt alsof hij 10 jaar ouder is geworden sinds hij bij ons aan de slag ging.

Ik zal jullie wat zeggen, wie ook wat zegt of het die mafia club is of FB. We moeten sterk blijven.+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Vind niet dat we nu uit paniek gelijk iemand moeten aantrekken, ik heb alle vertrouwen in Umit Nayir, Guven Yalcin en Oguzhan Akgun. Ze zullen er misschien niet zo veel als Burak erin schieten, maar voorral Guven en Oguzhan zijn investeringen in onze toekomst.

Linksback en CV (links benig) hebben nu de hoogste prioriteit.


+: 32
-: 0
R: 109
Level 3
+2

BeSIktAs GrOoTSte bEdREigiNg :by: :by: :by:


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5
+1

Trabzon is het gehandicapte broertje van de grote 3 uit Istanbul.


+: 32
-: 0
R: 109
Level 3

En besiktas is de grootste bedreiging... :yeah:+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
+1
38

better olun onun bunun [****] ! hoop dat Burak zwaar geblesseerd is, hij is het enige lichtpuntje van Besiktas. Pakkie van bresia net hahahahahahaha kk drama is besiktas, ama moydum mok miyi moyuncu.


+: 32
-: 0
R: 109
Level 3

38 en waar slaat dat op?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen