Adali: "Yevhen Konoplyanka staat niet op nummer 1"


polis
Besiktas vice-voorzitter Serdal Adali maakte vandaag interessante uitspraken over de gang van zaken bij Besiktas. De ervaren bestuurder maakte duidelijk dat ze nog een transfer gaan verrichten.

“We zijn bezig om een verdediger aan te trekken. We praten met 3 of 4 voetballers en onze keuze is gevallen op een linker centrale verdediger. Ik denk niet dat het lang gaat duren en dat de transfer zo snel mogelijk wordt afgerond.

“Yevhen Konoplyanka is niet een speler die op nummer 1 staat bij de technische staf. We gaan het allemaal binnenkort zien. We moeten het ook financieel bekijken. Als het goed is heeft Konoplyanka ook duidelijk gemaakt dat hij bij Besiktas wil spelen.

"We gaan ons niet haasten en wachten netjes af,” aldus vice-voorzitter Sedal Adali tegenover de Turkse pers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 683
-: 0
R: 2056
Level 5

Bekle bekle kamp hersey bitti odun kafalilar lig baslayacak dogru durust oyuncu almadik!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen