'Schalke eist 3,5 miljoen euro plus Dorukhan Toköz van Besiktas'


akooni
Schalke 04 heeft de afgelopen dagen de vraagprijs voor Yevhen Konoplyanka flink verlaagd. 

Besiktas dacht dichtbij te zijn om de aanvaller te strikken, maar het bedrag dat Schalke 04 verlangde was naar verluidt in eerste instantie veel te gortig. Nu zou de Duitse grootmacht volgens Turkse media de vraagprijs andermaal hebben verlaagd.

Volgens de media eist Schalke momenteel 3,5 euro van Besiktas, waarbij laatstgenoemde club ook Dorukhan Tokoz naar Schalke moet sturen. Eerder werd nog bericht over een transfersom van 9 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5
+1

Onlar gerizekali


+: 276
-: 0
R: 1167
Level 5
+1

Dan mogen ze Konopylanka in hun reet stoppen.

OPDONDEREN VRIEND!+: 5053
-: 0
R: 9770
Level 5

Hahahaha bu Almanlar kendini uyanık zannediyor haaaaaa. Wat dacht je van 3,5 plus Necip?


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

De buitelandse clubs behandelen Turkse clubs net of ze egt dom Zijn , meer clubs moeten gewoon hun poot stijf houden en de maximale vragen , we zetten ons zelf voorschut door spelers voor een minimaal bedrag te laten gaan, als meerdere clubs gewoon blijven houden aan hun vraagprijs dan zal er in de toekomst ook dingen veranderen in Turkije en Turks voetbal naar een hoger niveau tillen


+:
-:
R:
Nieuw

ik zou het niet doen !!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen