Bafetimbi Gomis en Belhanda zouden jaren terug naar Beşiktaş komen


gomisbelhanda
Erdal Torunoğulları, ex-bestuurslid van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Bafetimbi Gomis en Belhanda.
"Ik heb 3 keer afgesproken met Belhanda. Hij is een goede en serieuze jongen. Wij waren bijna van plan om te tekenen, toen zei Slaven Biliç: 'Ik heb Oğuzhan op het middenveld, waarom zou ik een nieuwe middenvelder willen?' Daarom is de transfer niet doorgegaan. Toen Gomis bij Lyon speelde, was hij dat seizoen transfervrij. Ik heb met zijn Franse manager gesproken. Ik heb nog steeds het rapport van Gomis. Daarna hebben wij toch voor Demba Ba gekozen. Wij hebben toen Gomis 3-4 bekeken."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen