Dorukhan Toköz: "Ik ga nergens heen"


dorukhan
Dorukhan Toköz, de Turkse middenvelder van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het afgelopen seizoen, toen ik naar Beşiktaş kwam, heb ik gezegd dat ik hier een legende wil worden. Ik sta nog steeds achter mijn woorden. Ik ga nergens heen. Ik wil eerst bekers optillen bij Beşiktaş en daarna kijken wij wel verder. Ik denk op dit moment helemaal niet aan een transfer. Mijn trainer is tevreden over mij en vertrouwt mij."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Ik lees verhalen over Atletico etc

Deze jongen gaat denk ik wel verkocht worden maar dan voor de hoofdprijs


+: 748
-: 0
R: 2455
Level 5

Hoop dat hij minimaal nog 1 seizoen blijft, maar als een club als Atletico komt dan is het verstandiger voor hem en Besiktas dat hij daar naar toe gaat. Wij hebben het geld nodig en hij zelf kan daar op en top begeleid worden.+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Zou ook perfect bij Atletico passen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen