Beşiktaş roept twee zaakwaarnemers naar Istanbul


avci
Het bestuur van Beşiktaş wil zich van twee spelers die op de exitlijst van Abdullah Avcı staan verlossen.
Althans, dat meldt Hürriyet. Daarom hebben ze de zaakwaarnemers van Ricardo Quaresma en Gary Medel naar Istanbul geroepen. "Wij verzoeken jullie voordat de transferperiode is afgelopen een nieuwe club te vinden. Wij gaan tijdens de onderhandelingen water bij de wijn doen.", aldus het clubbestuur tegen de zaakwaarnemers. Abdullah Avcı wil een nieuwe speler op het middenveld halen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1394
-: 10
R: 3066
Level 5

Avci brengt beweging bij de club.


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Dit is onzin

Avci heeft juist aangegeven dat deze spelers wat hem betreft nog steeds van waarde zijn.. Quaresma is weer een van de meest hard werkende spelers van het trainingskamp en Medel had de laatste wedstrijd aanvoerdersband om..

Roep de zaakwaarnemer van Lens en Necip maar want aan die nutteloze spelers heb je niks en ben je jaarlijks bijna evenveel kwijt

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen