'Stoke City en Besiktas onderhandelen om Martins Indi'


aburid
Bruno Martins Indi kan zijn loopbaan nieuw leven inblazen bij Besiktas, zo melden diverse Turkse kranten zoals Sporx woensdagavond.

Dat doet het in navolging van diverse Turkse media, waaronder TRT Spor .  De Turkse topclub is 'volop' in onderhandeling met Stoke City, de werkgever van de Nederlandse verdediger.

Besiktas wil de 27-jarige Martins Indi naar verluidt eerst een seizoen huren, met daarbij een optie tot koop. De beide partijen onderhandelen momenteel en verwacht wordt dat er vandaag of morgen een akkoord wordt bereikt. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9
-: 0
R: 27
Level 1

Kan beter uit de buurt van Besiktas blijven. Gare club


+: 71
-: 0
R: 176
Level 3

Echt een speler voor een middenmoter in Turkije, past goed bij Besiktas. Top transfer! Insh. komt hij.+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Martins indi is denk ik geen speler die besiktas wilt, alhoewel, meestal als spelers vanuit engeland naar turkije komen, slagen ze..


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3

Deze man is danny 2.0

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen