Video: Beşiktaş 0-0 Apollon Larisas


bjklogo2019
Video: Beşiktaş 0-0 Apollon Larisas

Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5

Guven moet in dit soort wedstrijd zijn goaltjes maken anders wordt het lastig..


+: 55
-: 0
R: 95
Level 2

Ben sana dedim bro zonder Burak alleen met Guven bu is olmaz. Forvet is een must, al is de kans klein. Victoru da kaybettik palmeiras a. Bizim basgan daha halen tatil yapiyo herhalde. Tabi is dit een oefenpotje ben zaten hayatimda oefenpotje da iyi oynadigimizi gormedim zaten, ook niet in de jaren dat we kampioen werden dus hier maak ik me niet zo druk om maar toch het laat je wel twijfelen. Sws caner/oguzhan heeft zn tijd gehad. En ik volg deze site al heeel heel lang. En ik weet dat je Quaresma nog best goed vind maar lukt niet zo man, we bouwen het hele spel elke keer op hem terwijl we samen moeten spelen en hij komt elke keer met voorzetten.. kanniet man, gewoon tiki taka voetbal net als vroeger met talisca+: 74
-: 0
R: 309
Level 3
+1

Ik geef je gelijk broer. Ik zou het liefst Quaresma verkopen en Cenk huren voor 2 jaar. Cenk kan linksvoor en spits spelen. Everton hoeft hem toch niet.


+: 164
-: 0
R: 286
Level 3
+1

Klasse verdedigd door Besiktas, altijd lastig die wereldspitsen van Apollon Larissa.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Mischien kan bjk weer een spits vastleggen zoals ze dat met Larin deden en zogenaamd zeggen dat die transfer vrij was en daarna toch achteraf een som betalen , want bjk is heer en meester in manipuleren zelfs de buitelandse clubs hadden het door,dit is geciteerd vanuit een sportkrant:The reason for the ire stems from how Larin, his agents and Besiktas seemingly tried to cheat Orlando City out of a transfer fee


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Hahahahah yup wist je dat nog niet dan? Zelfs de fans manipuleren alles! Kijk maar naar deze website.+: 18530
-: 0
R: 21360
Level 6
+1

Het gaat lastig worden zonder een LCV, linksback en nieuwe nummer 6.

1,2 of 3 miljoen, je moet Medel gewoon verkopen om van zijn salaris af te komen en daarna een vervanger te halen die wel in het systeem past.

Mehmet Özcan is een ideale speler voor die positie bij ons, alleen wordt er weer nonchalant gedaan door het bestuur, zoals altijd.

Mirin of Roco ook zo snel mogelijk weg zodat we die LCV ook kunnen afronden, en een linksback is het belangrijkste want met deze Caner gaan we niet eens kunnen winnen van Ekmekspor.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen