Beşiktaş speelt gelijk tegen Apollon Larissa


bjklogo2019
Beşiktaş heeft de oefenwedstrijd tegen Apollon Larissa gelijkgespeeld.
Het werd 0-0 in Oostenrijk. Beşiktaş begon met Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Nicolas Isimat-Mirin, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Tyler Boyd, Ricardo Quaresma en Güven Yalçın in de basis. In de eerste helft was het tempo laag en gaf Beşiktaş geen kansen aan de tegenstander, maar kreeg wel kansen via Dorukhan, Ljajic en Boyd. In de tweede helft had Beşiktaş veel balbezit, maar kon dit keer geen kansen creëren. Ook gaf Beşiktaş de tegenstander geen gevaarlijke kansen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 62
-: 10
R: 183
Level 3
+2

Besiktas supporters zullen vast weer blij zijn omdat ze niet hebben gewonnen...


+: 233
-: 0
R: 423
Level 3
+3

Hebben ze uberhaupt al een oefenpotje gewonnen ?? of onu birak een doelpunt gemaakt in de afgelopen oefenpotjes.. oh nee wacht.. de scheidsrechters zijn corrupt.. het voetbal is één grote oplichterij en ze moet alleen bjk hebben.+: 164
-: 0
R: 286
Level 3
+3

Vind het een prima score, Apollon Larissa is een veel grotere club dan besiktas. Knap dat besiktas de 0 heeft weten te behouden.


+: 55
-: 0
R: 95
Level 2
+3

Ik zie weer hier een domme mal(loot) reageren met scheidsrechter, corrupt en oplichterij. Ulan geri zek ali wanneer heeft iemand hier gezegd dat wij goed spelen? Wij spelen gewoon redelijk bagger op dit moment ona birsey diyen mi var omuzunu yedigimin ccu. Dit is puur omdat jullie niet kunnen hebben hoe corrupt jullie bezig zijn, jullie kunnen niet tegen de waarheid batiyo size demi. Kivraniyorsunuz maar jullie hebben geen antwoord. So tell me, birisi ciksin aciklasin WAAROM zijn die scheidsrechters niet volgend jaar in de competitie. Size soyliyimmi? Cunku ozaman sizin tiyatronuz ortaya cikacak, bu dediklerimi icinize iyi alin geseliler, jullie kunnen het gwn niet hebben dat heel Turkije meekijkt hoe corrupt en schandalig jullie bezig zijn. Kendi taraftarlariniz bile diyo, lan koyu geseli yegenim bile diyo lan bu isin icinde bokluk var. Waarom doen jullie voor 1x jullie bril niet af en luisteren jullie niet naar wat we zeggen?? Neymis ovropo matihi gossoroy, gorecez seneye kacinci sirada duracaginizi. (Trouwens gs goed gehandeld met malcao, tabi corrupt money iyi geliyo iyiii bayramlarr)


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5
+3

Onze Franse poesjes kunnen er niet tegen dat iedereen hun clubje als corrupte zooi ziet dus komen ze hier de kwal uithangen..

Echt lachwekkend


+: 164
-: 0
R: 286
Level 3
+4

Kendin yaptinda iyi, maar als een ander het doet is het ineens wel een probleem. Hypocriete kleuter, ders olsun.+: 55
-: 0
R: 95
Level 2
+1

Bjk1903, ders diyo. Okul mu basladi yoksa?!?! Straks zijn we te laat voor aardrijkskunde mrk.

On je topic, wij kunnen en mogen dit zeggen. Jullie hebben geeneens recht van spreken, siz sampuansiniz ovropo matihleri wrm stressen jullie gewoon laten gaan birakin biz biraz stress atalim door jullie corrupte zooitje hier


+: 164
-: 0
R: 286
Level 3
+1

Ne okullu lan? Sen herkesi kendin gibi 15 yasindaki sisman vmbo’r mu zannetin?


+: 55
-: 0
R: 95
Level 2

Caktirmayin huiswerk bile demedim deze guy is flying hahahah :lol: :lol: :tok:


+: 164
-: 0
R: 286
Level 3
+3

En dat vind je een prestatie? Ik heb mijn master titel al jaren terug behaald, L.L.M.

Dit verklaart overigens ook meteen waarom je moeite hebt wanneer men vrij basale termen gebruik en jij de betekenis van simpele woorden niet eens kent.

Wellicht dat afvallen een optie is, overgewicht beïnvloed namelijk je cognitieve vermogen. Daarbij zien je bezwete tieten in een te strak shirt er niet uit. Dus een win-win situatie.+: 71
-: 0
R: 177
Level 3
+1

@Xcess, ik moet echt lachen om je reacties bro. Typisch de soort reacties waar ik van houdt. Begin er ook genoeg van te krijgen. Maar ik negeer het eigenlijk. Op deze site uiten ze zich, in het echt zie ik alle Bjk fans rustig zijn. Maar in NL en vooral TV.net, zijn het aparte idioten. Kan niet wachten tot next season, komen ze weer met nieuwe verhalen. Wat ik ook zo grappig vind, ik weet nog dat ze zeiden; Basaksehir kampioen, of Besiktas. Galatasaray maakte 0 kans, iedereen lachtte Galatasaray uit. Moet je ze nu zien.


+: 3386
-: 10
R: 9204
Level 5
+2

Ik lach Gs nog steeds uit..

Wat een lachwekkend corrupte club, elk jaar andere voorzitter en vol met Fetö connecties.

Hakan Sükür ve Arif ten selamlar.

Dat je met scheidsrechters hulp de titel pakt maakt je geen kampioen


+: 55
-: 0
R: 95
Level 2
+1

Ik geloof heus niet dat een sukkel zoals jij master heeft behaald maar dat doet er niet eens toe met je dure woorden probeer je over te komen als een professor. Ik snap ook niet waar jij uit formuleert dat ik dik ben? Ne alaka, ga een boek schrijven over dikke mensen ofzo meneer de professor, heb je al werk kunnen vinden of is dit jou werk? Mensen op tv.net dik en dom noemen heb je daarvoor gestudeerd huiswerkci abxcess


+: 164
-: 0
R: 286
Level 3

Dat is jouw probleem, dat je een master titel überhaupt zo indrukwekkend vindt zegt meer over de domme kringen waarin jij je bevindt. Snap best dat je dit allemaal niet kunt verwerken in je platte achterhoofd.

Daarbij ben jij de gene die liegt over z’n studie, want iemand die beweert z’n bachelor bijna op zak te hebben maakt niet in elke bericht tientallen domme taalfouten.

Ik heb jou niks te bewijzen, dus dat je mij niet gelooft interesseert me niet. Net zoals het mij (en alle overige leden) niet zou interesseren als je vandaag voor de trein zou vallen, het is maar de vraag of je er überhaupt onder past met je dikke behaarde buik die je denkt te kunnen camoufleren met je nektasje.


+: 55
-: 0
R: 95
Level 2

Cmon bro, beetje origineler kan wel man, dit is geen les nederlands waar k alles moet corrigeren omdat meneer huiswerkci mij een taalgebrekkige kleuter vind. K hoef jou ook niks te bewijzen, aangezien jij wel zoon nerdje bent die iedereen behalve zichzelf dom vind. Heb trouwens ook geen nektasje en ik ben trouwens ook niet dik dus je hoeft niet zo veel moeite te doen om dit allemaal te typen abscess hoofd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen