Bruno Martins Indi kan zijn carrière vervolgen bij Beşiktaş


brunomartensindi
Beşiktaş heeft een verregaande interesse in Bruno Martins Indi.
De 27-jarige verdediger van Stoke City zou in gesprek zijn met de Turkse topclub. Althans, dat meldt TRTSPOR. Beşiktaş wil Bruno Martins Indi voor 1 jaar met optie tot koop gaan huren van Stoke City. Als snel tot een akkoord wordt gekomen beide clubs, zal de 27-jarige verdediger aansluiten bij het trainingskamp in Oostenrijk. Bruno Martins Indi werd in 2016/2017 gehuurd van FC Porto en daarna definitief overgenomen. Het afgelopen seizoen heeft Bruno Martins Indi 37 wedstrijden gespeeld voor Stoke City.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 515
-: 0
R: 1332
Level 5

AhahahahahahahH yilin transferi olur.


+: 3367
-: 10
R: 9173
Level 5
+3

Hopelijk is dit onzin
Deze gast is slechter dan Mirin en Roco..

Vitor Hugo heeft nog steeds nergens getekend, hopelijk gaat dat nog door+: 62
-: 10
R: 183
Level 3

Nee joh Besiktasa gelirse is hij de beste verdediger op de wereld.


+: 55
-: 0
R: 95
Level 2
+1

Nerden nereye geldik ya, vitor hugo zou een perfecte transfer zijn. Indi yi bizden isteyen yoktur herhalde adam kalas hij kan niet eens achter een bal aan rennen.


+: 71
-: 0
R: 176
Level 3

Prachtige transfer voor Besiktas! Erg goeie linkspoot, typisch een verdediger voor een middenmoter in de Süperlig. Insh gaat die.


+: 231
-: 0
R: 418
Level 3

Hayaller Balloteli gercekler martins Indiiiii

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen