Besiktas in gesprek met AS Roma om Jesus


asjesus
Hurriyet heeft laten weten dat Besiktas in Rome rond de tafel is gegaan met AS Roma sportief directeur Monchi. 

Besiktas heeft een eerste gesprek met Monchi en Jesus over een transfer naar Vodafone Park achter de rug. De Turkse topclub heeft gisteren met technisch directeur van de Italianen om de tafel gezeten. Besiktas is zeker niet de enige geïnteresseerde club in de 27-jarige Braziliaan. Ook Fenerbahce toont interesse.

Jesus moet 13 miljoen euro kosten. Bij Besiktas ziet men een rol als linksback en centrale verdediger voor hem weggelegd. De Turkse topclub wil hem in de zomer huren met optie tot koop. Jesus kreeg afgelopen seizoen weinig speelminuten bij AS Roma en ziet een vertrek naar Turkije wel zitten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Deze jongen is in potentie nog wel beter dan Vitor Hugo, zeker opbouwend

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen