Beşiktaş maakt gehakt van Kocaelispor


avcismile
Beşiktaş heeft zondag de oefenwedstrijd tegen Kocaelispor met grote getallen gewonnen.
Het werd 7-1 op het Riva complex. Beşiktaş begon met deze spelers aan het duel: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Caner, Oğuzhan, Dorukhan, Lens, Ljajic, Quaresma, Güven. Reservebank: Utku, Ersin, Kerem, Alpay, Mirin, Ahmet, Erdem, Muhayer, Necip, Boyd, Oğuzhan Akgün, Umut, Erdoğan, İlkay, Kartal Kayra.

Doelpunten kwamen van: 8' Gökdeniz Bayrakdar, 23' Quaresma, 33' Roco, 54' Muhayer, 61'/80’ Umut Nayir, 83’/89’ Oguzhan Akgun.

Resterende oefenwedstrijden van Beşiktaş:
27 juli 
17:00 Beşiktaş - CD Eibar (Kössen)

29 juli 
18:00 Beşiktaş - Apollon Larisas (Bischofshofen)

2 augustus 
18:00 Beşiktaş - Udinese Calcio (Groedig Goldberg Stadium)

4 augustus 
17:00 Beşiktaş - Brescia Calcio (Groedig Goldberg Stadium)

10 augustus 
20:00 Beşiktaş - Panathinaikos (Atatürk Olimpiyat Stadı)

* Beşiktaş 2-1 Pendikspor
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Heb de wedstrijd gezien en het voetbal van Besiktas is nog niet wat het moet zijn ongeacht de monsterscore die is behaald tegen een club uit de hoeveelste league ?. De jonkies met nadruk op Umut Nayir lieten schitterende dingen zien.


+: 28
-: 0
R: 184
Level 3

En nu gaat Fiko zeggen dat hij vertrouwen in team heeft dat ze geen behoefte hebben aan transfers. Elke jaar hetzelfde wachten en nog wachten en dan halen we soort voetballers als Morin of Roco voor de einde transferdag.+: 65
-: 0
R: 297
Level 3
+1

Kayseri-Eibar was te zien op het Youtube-kanaal van Kayseri.
Ons Youtube-kanaal stelt echt niks voor. Bari bu maci izleseydik. Ons socialmedia-tea m is echt bagger. Als je dan vergelijkt met Ajax..


+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5

Ze hebben een samenvatting geplaatst, maar binnenkort zullen ze live moeten uitzenden. Goede actie van onze fans om druk te zetten op het bestuur door te zeggen dat we allemaal moeten abonneren op de youtube kanaal.

We moeten echt het model van city, liverpool, enz. overnemen. We staan al 5 jaar achter op dit vlak...


+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5
+1

Goede dingen gezien van onze spitsen! Oguzhan is de toekomst die dit jaar meer minuten moet maken. Umut moet ook gewoon blijven, want hij is een compleet andere spits tov oguzhan en guven. Hij kan zeer bruikbaar zijn tijdens het seizoen.

En we gaan echt genieten van boyd, maar de verdedigende versterkingen moeten zo snel mogelijk gehaald worden!


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Boyd liet zich meteen zien, net als Oguzhan Akgun.. hij doet me denken aan Aguero.

Avci heeft echt een plan, en dat zie je nu al in het veld.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen