Beşiktaş heeft interesse in Walace van Hannover 96


walace
Walace wil vertrekken van Hannover 96. Dat meldt de Duitse media.
De 24-jarige middenvelder heeft geen zin meer, omdat ze zijn gedegradeerd. Hannover 96 wil minimaal 5-6 miljoen euro verdienen aan de transfer van Walace. Naast Beşiktaş, hebben Benfica, Dinamo Moskova ve Deportivo Alaves ook een verregaande interesse in Walace. De onderhandelingen zijn gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 12
-: 0
R: 34
Level 1

Benfica of BJK dan is de keuze voor een jonge speler snel gemaakt...


+: 52
-: 10
R: 173
Level 3

Kijk het zou een goede transfer zijn maar je moet het ook zo zien. In turkije kunnen jonge talenten zich niet ontwikkelen.
Ik heb het niet alleen over bjk. Ook voor fener. Denk aan elmas of jailson of berke ozer. Hij moet een club kiezen waar hij genoeg speelminuten heeft. Niet op de bank zitten luieren en zijn money verdienen. top: btw zou wel leuk zijn als hij komt.+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Directe opvolger voor Atiba

Als Benfica concreet is kunnen we het vergeten

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen