“Beşiktaş supporters moeten 10 wedstrijden geduld hebben voor Abdullah Avcı”


avci4
Cem Dizdar, sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Beşiktaş supporters moeten 10 wedstrijden geduld hebben voor Abdullah Avcı. Na 10 wedstrijden zal alles stukken beter lopen. Als je geen geduld hebt en gelijk resultaat wil hebben, kan dat niet. Nergens op de wereld. Ze moeten niet haasten. De Beşiktaş supporters moeten op de tribunes ook elkaar controleren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5
+1

Heel seizoen geduld hebben, bu adam takimi bir oturtsun dan kunnen we net als bij Basaksehir scores van 4-0 en 5-1 winst verwachten tegen die corrupte Fransen


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Juist met Avci ga je minder scoren dat blijkt ook aan zijn statestieken te zien. Dat hij van GS 5-1 won was omdat hij dit soort clubs goed onderzoekt wat natuurlijk een van zijn plus punten zijn.+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5

Tamam, siz oynayin biz 10 mac geriden baslariz ya

:P


+: 217
-: 0
R: 605
Level 4

Heb veel vertrouwen in avci. De supporters moeten geduldig zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen