Transfer van Vitor Hugo naar Beşiktaş valt in het water


vitorhugo
Slecht nieuws voor Beşiktaş.
Ondanks dat Beşiktaş op het punt stond om Vitor Hugo te huren van Fiorentina, is de centrale verdediger naar Brazilië vertrokken. Palmeiras zou op het laatste moment een beter bod hebben uitgebracht voor Vitor Hugo en schijnt een akkoord te hebben bereikt met Fiorentina. Althans, dat meldt Ortacizgi.com. De Braziliaanse club is van plan om Vitor Hugo met transfersom over te nemen. Er moet nu nog een wonder gebeuren dat de transfer van Vitor Hugo naar Palmeiras niet door zal gaan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 9
-: 0
R: 48
Level 1
+1

gierige bestuur van BJK, :gs:


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Waarom geef je de bedragen dan door aan de media als er nog niks zwart op wit is? Blijkbaar was er nog geen definitief akkoord, niet met de club en ook niet met de speler. Ik heb wel een idee wie er verantwoordelij k is voor het lekken van de voorwaarden. Vooral als je zaken doet met een club die je in de transfer van Gomez naar Wolfsburg heeft bedonderd, moet je voorzichtig te werk gaan. Maar ze wilden natuurlijk opscheppen.+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5
+1

Er is nog niks in het water gevallen.

Vitor Hugo was al in Brazilië op vakantie, en Palmeiras heeft idd een bod gedaan om hem met transfersom over te nemen maar de speler zelf wil naar Besiktas.

En mensen die zeggen dat Besiktas gierig is zijn oerdom, het is logisch dat Fiorentina een directe transfersom prefereert boven huur.

Vandaag wordt er meer duidelijk, zou jammer zijn als het niet doorgaat..


+: 1
-: 0
R: 13
Nieuw
+1

Gidiyor gönlümün efendisi...


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4
+1

Hij kan sowieso bij betere clubs terecht


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5
+1

Diagne niet..+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5

Volgens mij had ik ze niet wijd genoeg open
:P


+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

Ulan Fiko bir günde parayi bas ve al. Hugoyu Besiktasta görmek istiyorum :enough:


+: 560
-: 10
R: 852
Level 4
+1

Bu adam Besiktasa gelmese benim adimda Jailson degildir.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Kocum senin agzindan bal akiyor..

Kan je niet zeggen van onze Franse Vrattier, onun agzindan heb pog akar..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen