Besiktas wint strijd om handtekening Vitor Hugo


avitto

Besiktas heeft de strijd om Vitor Hugo gewonnen van Fenerbahce. Althans dat meldt TRTSPOR.


Het bericht luidt dat het bod van Besiktas nog hoger is dan die van Fenerbahce. Beide Turkse clubs waren in gesprek met Fiorentina en ze willen Vitor Hugo van de Italiaanse club gaan huren.

Het bericht van TRT luidt dat Besiktas Vitor Hugo voor 1 jaar gaat huren(500.000 euro huurkosten) met optie tot koop voor 5 miljoen euro.

De 28-jarige centrale verdediger heeft nog een doorlopend contract tot medio 2022 en heeft het afgelopen seizoen 33 wedstrijden gespeeld voor Fiorentina.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Aan de ene kant wil ik dat de optie tot koop verplicht is, want anders moet je volgend seizoen weer een andere verdediger halen. Je kan niet blijven huren. Maar aan de andere kant, als zijn optie verplicht is hebben we ons nu al voor 13 miljoen euro verbonden aan Karius en Hugo voor volgend jaar. Deelname aan de CL zal nog belangrijker dan ooit zijn.


+: 1
-: 0
R: 13
Nieuw

Word denk ik onze laatste transfer...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen