Beşiktaş verhoogt bod op Mehmet Özcan


mehmetozcan
Beşiktaş heeft weer een bod uitgebracht op de 20-jarige Mehmet Özcan van Eskişehirspor.
Althans, dat meldt Ortacizgi.com. De Turkse topclub is bereid om 1,2 miljoen euro te geven, waarvan 500.000 euro garant geld en aangevuld met bonussen van behaalde successen. Eskişehirspor wil iets meer garant bedrag en daarom zijn de gesprekken nog gaande. Beşiktaş is niet de enige club, want Fenerbahçe zou ook een bod hebben uitgebracht op de talentvolle voetballer. Beşiktaş en Fenerbahçe gaan de komende dagen voor de laatste keer om tafel met Eskişehirspor en hierna zal het bekend worden naar welke club Mehmet Özcan zal gaan.

Mehmet Özcan is het afgelopen seizoen bij Eskişehirspor in alle wedstrijden in de basis begonnen en heeft 34 wedstrijden gespeeld. Hij wist 2 assists te maken. Hij heeft tot 2021 een doorlopend contract.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Deze jongen moet je niet laten lopen voor een paar ton. Desnoods betrekken we nog 1 of 2 jeugdspelers in de deal met dezelfde constructie als tussen Fener en Rize.

Rechtsback Mert Yilmaz van Bayern Munchen II staat ook op het lijstje. Ik denk dat het tussen hem en Kerim Alici gaat. Ze zijn allebei welkom. Voor de linksbackpositi e zijn Riza Durmisi en Miguel Trauco de kandidaten. Na Mehmet, een rechtsback en een linksback zullen er denk ik even geen transfers volgen tot we af komen van bepaalde spelers.


+: 3367
-: 10
R: 9173
Level 5

Wel echt goed bezig nu..

Avci effect

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen