Officieel: Gökhan Töre tekent 1+1-jarig contract


gokhantore
Gökhan Töre heeft een 1+1-jarig contract getekend bij Yeni Malatyaspor.
Dat meldt de Turkse club via de officiële kanalen.  De 27-jarige Turkse voetballer komt transfervrij over van Besiktas waar zijn contract niet is verlengd. Op 18 januari 2019 werd hij disciplinair geschorst door het bestuur van Besiktas. Gökhan Töre heeft oa. gespeeld voor Besiktas, West Ham United, Rubin Kazan en Hamburg SV. Na een zware blessure van paar jaar terug wist hij nooit weer zijn oude vorm te bereiken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Wat ooit het grootste talent van Turkije was, stelt nu weinig meer voor mede door 2 zware knieblessures.

Yazik


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Zelfs Malatyaspor deelt een contract voor 1 jaar uit, en wij willen Atinc, een verdediger die al 2 jaar geen wedstrijden heeft gespeeld, 2 jaar bieden?

Misschien dat Sergen hem weer in de buurt van zijn oude niveau kan brengen, maar meer zit er niet in. Hij wordt nooit meer de Tore van 2014-2016.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen