Officieel: Beşiktaş verlengt contract Vodafone met twee jaar


fikretorman1
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben een tweejarig contract getekend. De lange relatie met Vodafone is erg belangrijk. Beide partijen waren van plan om verder te gaan. Het gaat om een akkoord van 36 miljoen TL. In deze 7 jaar gaat het dus om een akkoord van 32 miljoen dollar. De meeste sponsors gaan voor 1 jaar in zee met de Turkse voetbalclubs. Daarna stopt het. Dat wij zo lang met Vodafone gaan, betekent dat beide partijen gelukkig zijn. Wij hebben nooit aan Vodafone gevraagd om een speciale speler voor ons te kopen. Zij hebben dit ook niet verzocht. Dat gaat ook niet gebeuren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dat laatste had je ook 5 jaar geleden aan kunnen geven toen veel supporters verwachtten dat Vodafone een speler zou kopen voor ons. Maar het is belangrijk dat Vodafone aanblijft als sponsor. 5.5 miljoen euro voor 2 seizoenen is niet veel, maar het is ook niet niks.


+: 13
-: 0
R: 36
Level 1

2,5m per jaar? Dat is gewoon mager...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen