Officieel: Tyler Boyd van Vitoria Guimaraes naar Beşiktaş


boydoff
Beşiktaş heeft de komst van Tyler Boyd maandag aan de KAP-aandelenmarkt gemeld.
De speler komt over van Vitoria Guimaraes en heeft een 4-jarig contract getekend bij de Turkse topclub. De 24-jarige linksbuiten was het afgelopen seizoen op huurbasis actief bij Ankaragücü. Tyler Boyd heeft het afgelopen seizoen in 27 wedstrijden 7 goals en 6 assists gemaakt.

Tyler Boyd Beşiktaş’ta
Vitoria Guimaraes kulübünden transfer edilen Tyler Boyd ile 4 senelik sözleşme imzalanmıştır.
Bjk.com.tr


Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 5676
-: 0
R: 8936
Level 5
+1

Wel zorgwekkend hoe de kleinere clubs al deze spelers vinden, en wij ze van hun moeten overnemen. Hoe vaak is dit al gebeurd?


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Grote clubs moeten vaak grote namen aantrekken om fans te pleasen.+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

Een goede speler. Gaat het vast goed doen.


+: 9
-: 0
R: 41
Level 1

Hayirli ugurlu olsun. Heeft zeer mooie statistieken voor een speler die verhuurd was.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

2.4 miljoen transfersom en Guimaraes krijgt 20% bij doorverkoop. Salaris wordt 1.1-1.2 miljoen. Wij melden zoals gewoonlijk niks aan de beurs maar gelukkig hebben die Portugezen wel de details bekendgemaakt.

Transfersom heb ik niks op aan te merken, salaris is een paar ton te hoog (800-900k zou ideaal zijn) en de doorverkoop percentage had ik liever op 10-15% van de winst gezien.

Volgende transfers worden waarschijnlijk Vitor Hugo op huurbasis en Mehmet Özcan.


+: 18489
-: 0
R: 21231
Level 6

Sinds Ali Naibi de taak heeft gekregen om samen met Avci transfers te verrichten, zie ik wel wat mooie namen voorbij komen.

Van Lokman Gör naar Mehmet Özcan, Vitor Hugo etc bijvoorbeeld. Godzijdank zijn we (deels) verlost van de man die al het geld verspilde aan zijn manager-vriende n, Umut Güner.+: 65
-: 0
R: 297
Level 3

Ali Naibi is een man die weet wat hij doet. Hij komt heel intelligent over en ik heb ook vertrouwen in hem.

@bona
Mij stoort het ook dat wij nooit iets melden. Niet over de transfersom, jaarsalaris etc. Hoe komt het dat ons bestuur zo geheimzinnig doet?


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

@batuhan, ze melden het alleen als de transfersom of het jaarsalaris boven een bepaald bedrag ligt. Bij Pepe hadden ze het bijvoorbeeld wel gemeld. Ze willen gewoon hun gang kunnen gaan, dat is het. Wie weet wat voor bedragen er in de zakken verdwijnen van de zaakwaarnemers en sommige bestuurders.


+: 2733
-: 0
R: 3445
Level 5
+1

Ik had hem graag bij Fener gezien ipv Garry. Heel slim gehandeld van BJK. Heeft afgelopen seizoen met zijn veldspel echt de aandacht getrokken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen