Beşiktaş wil Kerim Alıcı overnemen van Altınordu


kerimalici
Beşiktaş heeft een verregaande interesse in Kerim Alıcı van Altınordu.
Althans, dat meldt NTV. De 22-jarige rechtsback moet een goed alternatief worden voor Gökhan Gönül die bijna met pensioen gaat. Kerim Alıcı heeft het afgelopen seizoen in 30 wedstrijden 3 goals gescoord bij Altınordu. Beşiktaş wil deze transfer binnen 1 week afronden zodat Kerim Alıcı mee kan doen met de voorbereidingen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Zou een top transfer zijn, kan hij aankomend sezioen nog veel leren van Gokhan Gonul en langzaam ingebracht worden.


+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5

Deze jongen MOET gehaald worden!!!! Zulke Turkse jonge spelers moet je halen. Je vindt er veel in de 2de divisie die goed genoeg zijn om te spelen in de super lig.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Een naam die ik al een hele lange tijd wil zien komen. Hopelijk gaat het door, want ik zie ze geen veel betere rechtsback halen. Kerim Alici, Duhan Aksu en Mehmet Özcan zijn 3 talenten die we echt moeten halen en die we ook nodig hebben. Als het aan mij ligt verkopen we Güven Yalcin en brengen we Halil Dervisoglu als zijn vervanger, maar de supporters zullen daartegen waarschijnlijk in opstand komen.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Hele goede zaak..

Snel handelen voor die andere pipos zich gaan mengen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen