Beşiktaş akkoord met Lazio voor Riza Durmisi


rizadurmisi
Beşiktaş heeft een akkoord bereikt met Lazio voor de transfer van Riza Durmisi.
Althans, dat meldt de Italiaanse media. Het wachten zou zijn op een antwoord van Riza Durmisi. Beşiktaş heeft zelf met Lazio afgesproken om de 25-jarige Deense linksback met een verplichte koopoptie van 6 miljoen euro te huren. Het probleem is dat Riza Durmisi niet echt in Turkije wil voetballen en zou in gesprek zijn met Olympique Marseille. De Franse club wil echter geen huursom betalen aan Lazio, terwijl Beşiktaş dat wel wil doen. 

Riza Durmisi heeft het afgelopen seizoen bij Real Betis in 19 wedstrijden gespeeld waarvan 7 in de basis. Hij heeft tot 2023 een doorlopend contract bij Lazio.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

We zitten niet in een positie om 6 miljoen euro te betalen voor een linksback. Dit is onzin.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Het is huur, kan een tijdelijke optie zijn

Alles beter dan met Caner de competitie in gaan+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Er staat verplichte koopoptie. Ik denk niet dat we met Caner de competitie in gaan, maar je voor 6 miljoen euro verbinden aan een linksback is te veel van het goede.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen