Beşiktaş om tafel met Leicester City voor Çağlar Söyüncü


caglar
Beşiktaş wil Çağlar Söyüncü van Leicester City.
Althans, dat meldt Fotomac. Het nieuws luidt dat de gesprekken tussen Beşiktaş en Leicester City inmiddels zijn begonnen. Gezien Çağlar Söyüncü ook weinig speeltijd krijgt bij de Engelse club, is hij bereid om op huurbasis naar Beşiktaş te gaan. De 23-jarige centrale verdediger werd voor 21 miljoen euro ovegenomen van Freiburg. Nu is zijn transfersom gezakt naar 15 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Laat die gast lekker in Europa. Grote kans dat Maguire wordt verkocht dus hij gaat dit seizoen heus wel aan spelen toekomen. En anders vind die zo een andere club in de PL of Bundesliga.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Idd

Wat moeten we ook met die jongen, zijn optie tot koop als die er al is zou veel te hoog zijn aangezien hij vorig jaar voor ruim 20 miljoen is gekocht door Leicester..+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5
+2

Voorspelling voor morgen:
Na Besiktas hebben nu ook fenerbahce en Galatasaray interesse in Caglar.


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3
+1

Mijn voorspelling besiktas nogsteeds geen transfer

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen