Vida wil niet vertrekken bij Beşiktaş: “Praat met mijn manager”


vida
Domagoj Vida, de centrale verdediger van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan voor Hürriyet.
“Tot op heden heb ik geen officieel bod ontvangen. Ik ben gelukkig in Turkije. Jullie hebben destijds heel veel moeite gedaan om mij vast te leggen. Dat terwijl veel Europese clubs mij wouden hebben. Ik ben hier een basisspeler geworden en heb goede relaties met mijn teamgenoten. Praat met mijn manager, laten wij beide water bij de wijn doen. Ik ben daar klaar voor.” 

Vida is een van de grootverdieners bij Beşiktaş en staat daarom op de exitlijst. Hiernaast past Vida niet in het systeem van trainer Abdullah Avci.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als je een voetballend sterke verdediger naast Vida zet, heb je een hele sterke duo. Ik denk overigens niet dat hij een salarisverlagin g gaat accepteren, tenzij we zijn contract verlengen met een jaar of 2.


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3

Abartma 27mil naar Liverpool+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Hij past niet in systeem van Avci?

Wat een onzin

Avci heeft juist aangegeven dat hij Vida niet kwijt wil..

We moeten ons al op veel verschillende posities versterken, daar kan echt niet ook nog een centrale verdediger positie bij terwijl we er daar al 1 van nodig hebben

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen