Officieel: Beşiktaş verhuurt Sedat Şahintürk aan Denizlispor


bjklogo2019
Beşiktaş heeft zojuist aan de KAP aandelenmarkt gemeld dat ze het contract van Sedat Şahintürk tot 2022 hebben verlengd en daarna voor 1 seizoen aan Denizlispor hebben verhuurd.
"Profesyonel oyuncularımızdan Sedat Şahintürk ile 2022 yılına kadar sözleşme uzatılmış ve oyuncumuz 2019-2020 sezon sonuna kadar Yukatel Denizlispor'a kiralanmıştır."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Gozer is al 23, heeft in de afgelopen 2 seizoenen toch aardig wat doelpunten en assists in de tweede divisie. En met de huidige financiële situatie van de club kan het een redelijke speler voor de roulatie zijn. Waarom verhuur je zo iemand?

Geef hem een eerlijke kans en misschien laat die net als Abdulkadir Parmak zien dat het een goede voetballer is, of verkoop hem zodat je nog wat aan hem verdient. Tenzij hij echt de sterren van de hemel speelt bij Denizlispor, zie ik hem geen belangrijke rol spelen de komende jaren bij ons. Want als die onder deze omstandigheden al geen kans krijgt, mag die het vergeten.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Dit kan maar 1 ding betekenen..

We gaan nog een paar hele goede vleugelspelers halen

Zo niet, sluit ik me helemaal aan bij jou.

Liever deze jongen een kans geven dan Guven op de flank zetten of met die kapotte Lens spelen+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Nog een paar? We hebben op dit moment Lens, Q7, Aras en Orkan voor op de vleugels. Als Boyd komt, heb je dus 5 spelers voor 2 posities. Zelfs als Avci Orkan op het middenveld gebruikt, heb je 4 namen wie je in totaal bijna 7 miljoen euro moet betalen dit seizoen. Dus wees al blij als alleen Boyd komt.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Ik verwacht nog wel dat Quaresma vertrekt.. zie m nog wel naar de MLS vertrekken


Lens kan wel van waarde zijn in systeem van Avci als hij een keer wakker wordt..

Orkan en Aras komen veel te kort, dan had ik dus liever Sedat die veel sneller en behendiger is. Als zij in de selectie blijven en Sedat wordt verhuurd is er iets goed mis..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Quaresma kan inderdaad naar de MLS vertrekken. In 2020, wanneer zijn contract bij ons is afgelopen.

Orkan kan nog een laatste kans krijgen onder Avci, maar met Aras wordt het echt niks meer. Die moeten ze echt weer verhuren waarbij de hurende club een (klein) deel van zijn salaris mee betaald. Alle beetjes helpen.


+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Off topic: Adidas is een regelrechte schande! Wat een stelletje amateurs.

Ik vind onze thuis shirt echt niet mooi! De uit tenue ziet er wel lekker uit. Ik zal waarschijnlijk nogmaals de uit tenue moeten halen, want de thuis tenue vind ik al jarenlang niet mooi.

ortacizgi.com/.../+: 18522
-: 0
R: 21308
Level 6

Ze zien er beide gewoon mooi uit vind ik, maar ik mis wel de cubuklu. Alleen zijn deze zeker niet lelijk.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Prachtige shirts man!

Kijk maar es met wat voor lelijks die mayoketchup club steeds moet komen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen