“Het zou geweldig zijn als Kolodziejczak naar Beşiktaş zou gaan”


serkanrecber
Serkan Reçber, sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het is niet een gemakkelijke transfer. Het zou geweldig zijn als Timothée Kolodziejczak naar Beşiktaş zou gaan, maar als het niet lukt, dan moeten wij de personen die de gesprekken voeren ook niet bekritiseren. Er zijn veel clubs die geïnteresseerd zijn. Hij heeft een goed seizoen achter de rug en is in topvorm. Tigres is een belangrijke speler op het Mexicaanse voetbalmarkt en heeft geen geldproblemen. Daarom men met rustig handelen met dit club.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Serkan Recber dediyse saldirin lan


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Avci wil hem al heel lang

Goede speler, linksbenig zou een goed duo met Vida kunnen vormen+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ken de speler niet maar van wat ik heb vernomen voldoet hij aan het type verdediger waar Avci naar op zoek is en hij heeft ervaring in de Ligue 1 en La Liga. Misschien kunnen we Roco nog meegeven, dat is dan 2 vliegen in 1 klap. Als ik Comolli was zou ik ook interesse tonen overigens. Fener heeft dringend een centrale verdediger nodig en ze kunnen Diego Reyes betrekken in een deal.


+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Kolarov kan als linker centrale verdediger uit de voeten, al zie ik hem liever op de linksback positie spelen. En volgens mijn bron/iemand die ik vertrouw, zijn ze bezig met Kjaer.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Een speler als Kolarov haal je om hem te laten spelen op de voor hem vertrouwde positie. Die moet je niet als centrale verdediger opstellen, tenzij je echt geen andere keus meer hebt.

Kjaer, Garry, Ndiaye, Muriqi, Emre. Wat voor toegevoegde waarde heeft Comolli dan precies, al deze spelers zijn bekenden van het Turkse voetbal. De namen die iedereen kent circuleren weer rond, zoals al jaren het geval is bij de Turkse topclubs.


+: 28
-: 0
R: 184
Level 3

Ik ken hem ook niet verder, ne tuhaf ismi var kilotzak.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen