Beşiktaş verlengt contract Sedat Şahintürk en ……


sedatsahinturk
Beşiktaş gaat het aflopend contract van Sedat Şahintürk binnenkort verlengen.
De 23-jarige Turkse aanvaller heeft nog een doorlopend contract tot medio 2020 en wil hem daarna verhuren aan Denizlispor. Sedat Şahintürk werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Balikesirspor en wist daar in 39 wedstrijden 6 goals en 6 assists te maken. De gesprekken tussen Beşiktaş en Denizlispor zijn gaande.

Bron: Ortacizgi.com
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

23 jaar

Dit seizoen moet hij het laten zien op het hoogste niveau en Denizli zou een goede optie zijn maar waarom niet bij ons?

Die jongen heeft snelheid, dribbel en schot.. insallah olur

Ik verwacht ook veel van Guven, Muhayer en Oguzhan Akgun.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Die gozer is al 23. Of geef hem een kans in de roulatie, of verkoop hem. Denizlispor wilt een koop optie maar dat ziet ons bestuur ook niet zitten. Je hebt niet veel te besteden dus als hij dit seizoen al geen kans krijgt, wanneer dan wel? Verhuren zonder optie is echt het stomste wat je kunt doen. Hopelijk zetten we in het contract dat ze hem een bepaald aantal wedstrijden moeten laten spelen.+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Hij is de enige van die lichting samen met Eslem die ik echt veelbelovend vond, hij moet nu gewoon speelminuten krijgen.

Laat hem maar in een goed en aanvallend team met betere medespelers als Besiktas zichzelf laten zien ipv ploeteren bij Denizli.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen