Beşiktaş wil 7 miljoen euro van Fiorentina voor Medel


medel
Fiorentina heeft een verregaande interesse in Gary Medel.
De Italiaanse club informeerde laatst naar de transfersom van de Chileense voetballer. Beşiktaş heeft kenbaar gemaakt dat Medel minimaal 7 miljoen euro in het laatje moet brengen. De Italiaanse club heeft verzocht om zijn transfersom te verlagen. Of Beşiktaş hiermee akkoord zal gaan in nog niet bekend, want de onderhandelingen zijn nog gaande.

Gary Medel komt al 2 seizoenen uit voor Beşiktaş en heeft daar 75 wedstrijden gespeeld. De 31-jarige voetballer heeft 1 goal en 2 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 65
-: 0
R: 297
Level 3
+1

Ik ben al blij als we 3miljoen krijgen. Als ons bestuur denkt dat we echt 7mil gaan krijgen mogen ze eens een dokter bezoeken.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Voor 3-4 miljoen mogen ze hem wegdoen, 7 gaan we niet krijgen. Zijn we ook van zijn hoge salaris af.+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5
+1

Snap niet waarom sommigen van hem af willen

Hij kan zowel achterin als op het middenveld en kan nog eens goed van pas komen..

Als het puur om salaris gaat zou ik eerst nutteloze spelers als Lens en Roco zien te dumpen


+: 18489
-: 0
R: 21231
Level 6

Heb jij ooit de gaten die hij laat vallen gezien? Vooral als hij op het middenveld speelt. In plaats van Medel 2,5 miljoen geven en niet weten waar je hem moet laten spelen, kan je beter Timothee halen en 1,5 miljoen salaris geven. Die kan lekker op zijn eigen positie, LCV dus, naast Vida spelen en voor veel minder + beter.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Op het middenveld laat die zoals Alba zegt te veel gaten vallen door te vaak onnodig druk te zetten. Ik heb hem liever in de verdediging, maar daarvoor komt die ook heel wat lengte tekort en we gaan waarschijnlijk die Kolodziejzak halen, dus Medel is dan overbodig. En we hebben natuurlijk geld nodig, Roco Lens en Q7 gaan niks opleveren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen