Vitor Hugo nieuwe partner Vida?


vitorhugo
Beşiktaş wil volgens de Italiaanse media Vitor Hugo overnemen van Fiorentina.
De Turkse topclub heeft een bod uitgebracht op de 28-jarige Braziliaanse centrale verdediger en het wachten zou zijn op een antwoord van Fiorentina. Vitor Hugo heeft tot medio 2022 een doorlopend contract en heeft het afgelopen seizoen 33 wedstrijden gespeeld voor de Italiaanse club. Naast Beşiktaş hebben een aantal Spaanse clubs ook een verregaande interesse.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Huren met een koopoptie is het meest realistische. Maar hij zal niet heel goedkoop zijn. Bovendien heb ik gelezen dat hij wel als linkerverdedige r speelt, maar niet linksbenig is en Avci wilt echt een linksbenige verdediger.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Weer een centrale verdediger

Naast Vida moet je een opbouwer zetten

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen