Lewis Holtby is gearriveerd in Turkije


sondakikabjk
Lewis Holtby is dinsdag aangekomen in Istanbul.
De 28-jarige voetballer van Hamburg is transfervrij en zal om tafel gaan met Beşiktaş. De Duitse voetballer speelt als aanvallende middenvelder en heeft het afgelopen seizoen in 31 wedstrijden 5 goals en 6 assists gemaakt. Verwacht wordt dat hij als backup wordt gehaald ipv Shinji Kagawa. Adem Ljajic blijft als aanvallende middenvelder spelen bij Beşiktaş.


Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Als hij echt 1.8 miljoen plus tekengeld wilt, mag die per direct de vliegtuig terug naar Duitsland pakken. 1.5 miljoen zonder tekengeld is wat we hem moeten bieden. Alsof die ergens anders een betere deal kan krijgen.


+: 5009
-: 0
R: 9618
Level 5

Aynen yaaa sen kimsin bir servet istiyorsun? Almanya'da üçüncü lig'de oynar gelir Türkiye'de kafa tutar. Ama suç bunda değilki.+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Goede speler maar speelt centraal en daar hebben we al genoeg opties

Haal backs en buitenspelers a m k

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen