Belangrijke mededeling

 

'Filipe Luis maakt gebruik van transfervrije status en kan naar Besiktas'


afilip
Filipe Luis kan op 33-jarige leeftijd nog een toptransfer maken. De Braziliaanse linksback van Atlético Madrid staat in de belangstelling van Besiktas.

Dat meldt de Turkse media vandaag. Besiktas is op zoek naar een extra linksback. Luis geldt als de belangrijkste optie in Vodafone Park. De onderhandelingen tussen de beide partijen zijn gestart. De ervaren linksback beschikt over een aflopend contract bij Atlético en is - zoals de zaken er nu voorstaan - transfervrij in de zomer.

Atletico Madrid heeft vandaag Lodi gehaald. Bij Atlético moet hij de opvolger worden van Filipe Luis. Die verlaat de Spaanse hoofdstad deze zomer transfervrij na 333 wedstrijden. Lodi tekende een contract voor zes seizoenen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Heeft in de laatste 2 seizoenen 60 wedstrijden gespeeld bij Atletico. Af en toe geblesseerd, maar dat neem je op de koop toe. Voor 1+1 jaar met een salaris+tekenge ld van 2 miljoen is die welkom.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Tja, je verjongt je lb positie. Adriano is 34, Filipe Luis is 33 en basisspeler van Brazilië en Atletico Madrid.

Hier kun je dus onmogelijk nee tegen zeggen aangezien hij ook nog transfervrij is en amper geblesseerd raakt. Salaris niet boven de 2,5 mil


Ondertussen is Lewis Holtby zogenaamd gearriveerd in Istanbul voor gesprekken met Besiktas+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Volgens mij gaat Avci 4-1-2-3 spelen. Dat zou dus betekenen dat Ljajic op links gaat. Dorukhan wordt verkocht, een rechtsback en een alternatief voor Atiba worden gehaald. Daarnaast hebben we volgens Italiaanse media een akkoord met Vitor Hugo.

Karius
GG-Vida-Vitor-Filipe
Atiba
Oguzhan-Holtby
Boyd-Burak-Ljajic.

Op papier ziet het er niet verkeerd uit, maar ik heb vraagtekens over Oguzhan en Holtby. Ze zijn allebei al een tijdje uit vorm.


+: 690
-: 0
R: 1306
Level 5

Dorukhan moet op de plek van atiba. Denk niet dat hij verkocht wordt


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als je denkt aan Dorukhan denk je aan dynamiek, loopvermogen. Een speler op de plek van Atiba kan niet telkens heen en weer gaan, bovendien is Dorukhan voetballend niet zo sterk als Atiba. En we hebben natuurlijk geld nodig, dus dan ligt het voor de hand dat Dorukhan wordt verkocht.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen