Belangrijke mededeling

 

Officieel: Burak Yılmaz succesvol geopereerd!


burakoperatie
Het bestuur van Beşiktaş heeft zojuist via de officiële kanalen gemeld dat de operatie van Burak Yılmaz succesvol is verlopen.
Burak Yılmaz had een probleem in zijn 5de middenvoetsbeen en om een latere blessure te voorkomen, is de Turkse aanvaller preventief geopereerd. Burak Yılmaz heeft speciale schroeven gekregen in zijn 5de middenvoetsbeen. Hij is ongeveer 2 tot 3 weken uit de roulatie.

Burak Yılmaz’ın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Futbolcumuz Burak Yılmaz, sağ ayak 5. tarak kemiğinde oluşan kemik ödemi-stres reaksiyonu nedeniyle, ileride oluşabilecek stres kırığı riskini ortadan kaldırmak ve iyileşme sürecini kısaltmak amacıyla Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Dr. Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edildi.

Başarılı geçen operasyonda Burak Yılmaz’ın sağ ayak 5. tarak kemiğine (metatars) vida yerleştirildi.

Beşiktaş Ailesi olarak Burak Yılmaz’a geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

Beşiktaş JK
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3
+1

sterkte burak


+: 66
-: 0
R: 299
Level 3

Hij was nog vorige week aan het voetballen met Arda enz. Hoe kan het dat hij nu geopereerd moet worden, net nu de voorbereidingen zijn gestart?+: 27
-: 0
R: 137
Level 3

Hij wil langer betaald verlof :P


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Goede planning

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen