Belangrijke mededeling

 

Transferupdate: Riza Durmisi naar Beşiktaş


rizadurmisi
Waar Galatasaray en Fenerbahçe al meerdere spelers presenteerden, is het bij Beşiktaş rustig.
De Turkse topclub heeft in vergelijking met de overige clubs uit Istanbul gewoon minder uit te geven. Dus moeten ze bij Beşiktaş secuur te werk gaan. TRTSPOR meldt dat Beşiktaş Riza Durmisi wil huren van Lazio. De 25-jarige Deense linksback heeft tot 30 juni 2023 een doorlopend contract bij Lazio, maar zijn club wil hem met transfersom verkopen. Hierdoor zijn de onderhandelingen tussen Beşiktaş en Lazio vastgelopen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Besiktas heeft minder uit te geven? Verander deze tekst snel.

Galatasaray
Luyindama 5M
Ozornwafor 300K
Buyuk Gratis
Ozbayrakli Gratis
Babel Gratis
Durmaz Gratis
Totaal 5.3M uitgegeven

Besiktas
Ljajic 6.5M
Totaal 6.5M uitgegeven

Wij kunnen nog genoeg spelers halen, alleen wij geen niet elke transfervrije slungel kopen. Sommige clubs moeten dat wel doen omdat ze minder uit tw geven hebben.


+: 11
-: 0
R: 31
Level 1

Turkse clubs kunnen niet zoveel uitgeven op dit moment, daardoor moeten ze helaas transfervrije spelers halen, van mugdat en sinan naar adem en jimmy is toch een vooruitgang.+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Adem is zeker een vooruitgang, het is tenslotte een Besiktas jeugdproduct.

Sinan vind ik wel beter dan Durmaz. Dat zal je later ook zien.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Durmisi is een goede speler, zou mooi zijn

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen