Belangrijke mededeling

 

'Besiktas wil Braziliaan van Al Ahli huren'


ajoss
Besiktas wil in de zomerse transferwindow een middenvelder aan de selectie toevoegen. De Turkse topclub heeft bij Al Ahli aangeklopt voor de 30-jarige ex Fenerbahce-middenvelder Josef De Souza.

De Braziliaan zou voor een jaar gehuurd gaan worden, melden diverse Turkse kranten vandaag. De afgelopen weken werd al regelmatig geïnformeerd. Vooralsnog tevergeefs.

De Souza werd vorig jaar zomer door Al Ahli overgenomen van Fenerbahce. Als middenvelder zou een versterking zijn in de ploeg van trainer Abdullah Avci. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 696
-: 0
R: 2358
Level 5

Zijn weinig spelers die ik echt niet wil zien bij Besiktas en hij is er een van.


+: 4
-: 0
R: 20
Level 1

Zou voetbaltechnisc h gezien een geweldige toevoeging zijn aan jullie middenveld. Josef - Dorukhan met daarvoor Ljajic zou het beste middenveld van de SL zijn.+: 2734
-: 0
R: 3450
Level 5

Dorukhan gaat sowieso weg, anders kan BJK geen spelers halen.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Nee dank je, genoeg andere spelers dan deze cakma Atiba

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen