Belangrijke mededeling

 

Beşiktaş heeft zijn vizier gericht op Suzuki!


sondakikabjk
Beşiktaş is bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen en volgens het nieuws van ortacizgi.com zijn ze bezig met de transfer van Yuma Suzuki.
De 23-jarige Yuma Suzuki is een Japanse aanvaller en staat onder contract bij voetbalclub Kashima Antlers. De Belgische club St. Truiden heeft ook een bod uitgebracht op Yuma Suzuki, maar de Japanse media meldt dat het bod van Beşiktaş toch beter is. Yuma Suzuki heeft het afgelopen seizoen bij Kashima Antlers in 50 wedstrijden 13 goals en 13 assists gemaakt. Hij heeft een doorlopend contract tot medio 2020.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 2708
-: 0
R: 10439
Level 5

Als je zo graag een Japanse speler wil halen. Breng dan een speler die iets kan toevoegen aan de ploeg. Een Japanse LA of RA (bv. Sakai)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen