Belangrijke mededeling

 

'Besiktas onderhandelt met SC Heerenveen om Ben Rienstra'


abien
Al enige tijd wordt Ben Rienstra meerdere malen in verband gebracht met Besiktas, maar tot een transfer is het nog niet gekomen. 

Rienstra heeft bij zijn huidige club SC Heerenveen namelijk nog een contract tot 2021, wat dus afgekocht moet worden door de club uit Istanbul. Dit is een probleem, aangezien Besiktas weinig budget heeft voor het aantrekken van nieuwe spelers. 

Rienstra kan zowel in de verdediging als op het middenveld gebruikt worden. De Nederlander wordt veelvuldig genoemd in de wandelgangen bij Besiktas, maar volgens geruchten zou hij zelf ook wel de stap willen maken naar Turkije. 

De Turkse topclub wil hem huren met optie tot koop voor 2 miljoen euro.

De 29-jarige Rienstra speelde jaren in de Twentse regio, hij kwam namelijk tussen medio 2010 en 2014 uit voor Heracles Almelo. Heracles haalde hem van AZ, nadat de middenvelder bij de Alkmaarse club geen kans kreeg bij het eerste elftal. Een paar jaar daarvoor was Rienstra, die geboren is in Alkmaar, aangetrokken door AZ uit de jeugd van Ajax. Bij Heracles zou hij in totaal 120 wedstrijden spelen, waarin hij maar twee keer wist te scoren. 

Hij werd in Almelo altijd geroemd voor zijn werklust en inzet, waardoor Rienstra zelfs de bijnaam klusjesman kreeg.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 696
-: 0
R: 2358
Level 5

Ik ga binnekort maar een onderzoek laten verrichten, krijg denk ik een ziekte na deze transfer periode.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Hahagaha Ben Rienstra, groot talent van 29 jaar

La yuru git a m k

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen