Belangrijke mededeling

 

Luciano Narsingh niet naar Beşiktaş, maar naar Feyenoord?


anars
Volgens Voetbal International is er een grote kans dat Luciano Narsingh volgend seizoen niet voor Beşiktaş, maar voor Feyenoord speelt.
De club uit Rotterdam ziet in hem een welkome versterking. De 28-jarige aanvaller zit zonder club nadat zijn contract bij Swansea City niet werd verlengd. 'Hoewel Narsingh niet meteen toehapte, lijkt de kans wel aanwezig dat hij binnenkort speler is van Feyenoord', schrijft VI. Enkele dagen terug gingen er geruchten rond dat Beşiktaş een verregaande interesse had in Luciano Narsingh.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Die zullen hem denk ik alleen halen als Berghuis wordt verkocht. En wij hebben op zijn positie al Quaresma, Lens en Aras Özbiliz.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Die alle 3 wegmogen..

Lens en Ozbiliz wat een dure flops+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ze mogen weg maar ze gaan niet weg, dat is het probleem.


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Pfff gelukkig

Deze knakworst is nog slechter dan Lens

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen